Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viccS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a hullámot, ha jön, meg kell lovagolni. Most pedig igen nagy hullám van, Az elmúlt három napban közel kétszer annyi az oldalletöltéseim száma, mint szokott. A személyem körüli nyomozás híre egyre szélesebb kőrben terjed, és a környéken élő tanúk kíváncsian jönnek a…..
viccS 2014.01.28 19:42:33
Gyülekezet, melyben 8-10 vén van rakáson, a vének egymás lakásában sem voltak, esetleg hivatalos ügyben az előtérben.
Vének, akik hosszú évek óta vannak egy csónakban, nem is mentek egymással prédikálni, nem is rendeztek maszek haveri találkákat, csak a fronton találkoztak a teremben.
Körzetszolga szinte parancsba adta az egymáshoz való közeledést a testületben, mert az egyenesen nulla volt.
A vénekhez senki sem ment és ma sem megy, hogy a problémát megosszák velük és segítséget kérjenek tőlük. Ezért egyre több a titkolt bűnök hordozása.
Maguk a vének is sárosak minden dologban, ezért nem is adhatnak segítséget abban, amiben maguk is betegek!
A juhok már rég nem mernek a pásztorokhoz közeledni, mert azok csak flegmán, megvetően kezelik a betegségeiket, melyekben maguk is érintettek! Ehhez még párosul a vének pletykás, tőlem tudod meg az új híreket léte és a beteg betegsége már mindenki előtt beszéd téma!
Vajon csoda, hogy a bizalmas dolgokról nem bééégetnek a juhok a saját pásztoraiknak?
Az Istennek semmi köze sincs a jehovista vének titulusához, de az egész szervezetükhöz sem!
Sajnos, ez nem vicces, de mégis az, ha nagyító alatt vizsgálja valaki a szentségüket!
Magam is tudom, mert megbeszéltem vénekkel, hogy látják a boxot, de maradnak, mert maradni jóóó!
Sefatias kolléga! Az utóbbi idők legjobb és őszintébb cikkét olvastam itt!
Te voltál (őszinte) és most is vagy (őszinte)! Folytatását várom! Én reklámozom a blogod Dunán innen, Niagarán túl!
Sefatias Az elitizmusról 2014.01.06 08:50:56
Mi is az elitizmus? A társadalomnak (politikai, egyházi) egy olyan jellemző tulajdonsága, amely a kiválasztottakra, az elit vezető szerepére helyezi a hangsúlyt. Mivel ez a blog keresztény blog (még akkor is, ha vannak, akik engem nem tartanak annak  :P), ezért én elsősorban a keresztény…..
viccS 2014.01.07 20:48:00
@Egonymus: Pedig ő nem is viccS.
Én magamon érzem az evolúció fordított menetét. Egyre jobban közelítek a majomhoz, viszont az vigasztal, hogy már sokan leelőztek ebben.
Sefatias Befolyásolható vagy? 2014.01.07 09:49:00
Egy érdekes kisfilmet szeretnék megosztani veletek. Lehet, hogy néhányan már láttátok. De elgondolkodtató. A véleményünk valóban a sajátunk? Vagy egyszerűen csak magunkévá tesszük másokét? Nem tudom mennyire hiteles ez a film, de a főszereplőből kiindulva az lehet.…..
viccS 2014.01.07 19:09:49
@Vértes László: A reklámok sikerét tudományosan is igazolták, melyeket mozi filmekben olyan módon alkottak, hogy a filmben sokszor bevágtak egy képet, ami a másodperc töredéke alatt lefutott és egy terméket, pl. Coca Colát ábrázolt.
A film végén sokan szomjasan kimondottan a kólát kívánták meg és vásároltak, pedig a rövid kólás képeket csak a lassításon lehetett felismerni, mégis felfogta az agy és kialakult egy mások által diktált vélemény, egy kényszer érzet.
Sefatias Minden vallás hazugság 2013.12.31 08:44:36
"A vallás csapda és szélhámosság" A poszt címében szereplő gondolat, a belinkelt előadásban hangzik el.  Teljesen párhuzamos J.F. Rutherford imént említett gondolatával.  Az előadás nem minden gondolatával, illetve előadásmódjával értek egyet, de mindenféleképpen ajánlom.…..
viccS 2014.01.06 20:55:10
@Egonymus: Nem derült ki, hogy láttad-e a videót. Az előadó nekem újszerűen világított rá arra, hogy miért nem egy konkrét vallásban kell keresni az üdvözítő igazságokat. Segített abban, ami egy vallásoskodó életet követő ember számára komoly fejtörést okoz, mikor dönteni kell arról, hogy Istent keresi valójában, vagy csak egy emberi társaságnak akar az elfogadott tagja lenni! A legtöbb vallásának elkötelezett egyénben automatikusan felmerül egy önvédelmi kérdés, amikor világossá teszik számára, hogy rossz helyen van!
Ok! Ha nem ez, akkor melyik az igaz vallás?
Nincs igaz vallás, amit keresni kell, mert a vallások nem az evangélium!
A vallások követelnek mindenkitől valamit, amit szerintük tenni kell ahhoz, hogy elfogadható legyél akár az Isten, akár valami isteni dolog, amit a vallás határoz meg, felé.
Az előadó ezért nevez minden vallást hazugságnak, mert előtérbe helyezik a vallási dogmákat a valóságnak, miszerint Jézus tett helyettünk olyat, amiért mi nem tehetünk semmit, hiába az őszinte cselekedetek!
A Jehova Tanúi egyház tekintélyei ennek ellenére nyíltan kijelentik, hogy aki nem jár az általuk szervezett összejövetelekre, nem megy a prédikáló munkába, aminek normát is állítanak az ebben eltöltött idő tekintetében, az nem lehet Isten barátja, nem menekülhet meg armageddonnak nevezett ítélete alatt.
Konklúzió tehát az, hogy a megmentésért, üdvözülésért komolyan meg kell dolgoznia mindenkinek és még akkor is talán rejtve leszel Isten haragja napján!
A tanúk soha sincsenek biztosítva a vezetőik részéről arról, hogy már biztos elég lesz a teljesítményük! Mindig kevés az, amit tesznek, mert lelkiismeret furdalást okoznak nekik, hogy még több kell!
A többi vallás sem különb, talán még rosszabbak is, bizonyos dolgokban.
Ez a legnagyobb dilemma egy igaz vallást keresőnek.
Emberek, ne vallást keressetek, mert mindegyik hamis és hazudik!
Keressétek az evangéliumot, keressétek Jézust, aki helyettetek is elintézte a sorsotokat, sorsunkat!
Az Isten ellensége azt akarja, hogy ezt ne vedd észre, mert túl egyszerűnek tűnik!
Nincs igaz vallás, mely egyedül képviselhetné Istent, de van keresztényiség, ami igazi világ válogatott, aminek neve Jézus nevéhez kötődik, nem emberek által kreált vallási nevekhez!
Ez éppen nem viccS! Pedig viccS vagyok.
Ne élje bele senki magát abba, hogy ő van jó helyen, a többieknek kaput!
Mindenki szálljon magába. Mit teszel TE, hogy üdvözülj?
Ne akarjunk keresni olyat, ami nincsen!
Sok sikert mindenkinek az életben.
viccS 2014.01.06 21:58:09
Hol volt, hol nem volt!
Volt egyszer egy szervezet, aminek a tagja voltam. Nem politikai, hanem vallási.
Volt benne sok szép és kívánatos dolog, annyira, hogy rá tettem az életemet.
Lettek utódaim is, akiknek ezt az eszmét igyekeztem az agyukba vésni, sok sikerrel.
Az utódaim az én példám követve, erőszaktól mentes családban, maguk is boldogok akartak lenni!
Telt, múlt az idő, teltek az évek, évtizedek és minden rendben volt, a szülők és az utódok is jónak látták azt az utat, amit igazából az apa választott valamikor, az ősi időkben, természetesen önként, saját esze alapján!
Aztán jött a gonosz és az apa fülébe bogarat ültetett a hitének alapjával kapcsolatban, miszerint az általa választott hit forgalmazói nem mondanak el mindent úgy, ahogyan az a valóságban van.
Az apa hosszú évekig kutatja a fülébe tett bogár, bogarak valódiságát, amiről nem beszél otthon, hogy ne zavarja a család általa tanított igazságainak hatásait.
Az apa egyszer csak szembesül azzal, hogy az általa nagyon szeretett fia, aki születésétől kezdve az apa általi meggyőződéses vallási tanításokat kezdi tudományos alapokon is kétségbe vonni, egybe esik azzal, amiről maga is így vélekedik, csak csendesen.
A család egyre inkább érdeklődik azon dolgok iránt, amit az általuk gyakorolt vallás egészen másképpen tanított nekik!
A minden dolgoknak történő utána járás azt eredményezi, hogy a család egységesen kételkedni kezd a vallás tanításaiban.
Az eredménye a kutatásoknak az, hogy a vallás képviselőinek feltett kínos kérdések, hitehagyottnak bizonyították a családot, mivel azok nem szerették volna elfogadni kérdések nélkül az adott vallás emberi vezetőinek kötelező szabályait!
A család értelmesebb tagjai /apa, anya, gyermek, aki tudósnak tanul/, kezdi a vallás vezetőit kérdezni, a kételyeikről és egyre több kínos kérdést tesz fel nekik.
Mivel a kérdések valódiak és ütik a vallás alap szabályzatait, a családot száműzik a vallásból, ami a családot erősen megviseli, de nem lesznek hitehagyottak, hanem tovább kutatnak, az Isten Szavában, a Bibliában és a hasonló cipőben járók tapasztalataiban!
A család egyre inkább tisztábban lát ezen a területen és törli az évtizedeken át beléjük ültetett hamis tanításokat.
A család egy része önző okok és érdekeltségek miatt maradt, illetve csatlakozott az általa soha sem szeretett valláshoz, ami miatt képesek voltak megtagadni saját édesanyjukat is!
Az okok a saját házasságuk és saját vallási követelményeihez való kötelező alkalmazkodások!
A család egy itt blogoló, magát szépnek és jónak beállító ember és felesége nagyon régi "barátja" volt, akivel evés és ivás között minden aggodalmukat megosztott!
Az itt blogoló férj, aki az említett család fejének évtizedes barátja volt, aki szintén azt látja, amit az adott család feje, nem is jár az általa elfogadott gyülekezetbe, a baráti körében leleplezi saját vallásának téves tanításait, megpróbálja a volt barátját befeketíteni!
Itt azt vallja, hogy sajnálja az egyszeri embert és segítette mindennel!
A segítség abból állt, hogy az itt segítőkésznek bemutatkozó barát törölte még az ismerősei közül is a látvány kedvéért azt, akivel együtt nőtt fel!
A mese nem ért véget, csak mára, mert a mese egyik része és tagja még a mai napig is szereti az őt megtagadó barátját!!!
A mese vádoló embere csak mérgében beszélt, amiért képes bocsánatot is kérni a BARÁTJÁTÓL!
The ende.
viccS 2014.01.07 06:29:27
@Johnny Joker: Tedd, ha gondolod.