Regisztráció Blogot indítok
Adatok
were

13 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyuszi bácsi a nagy esőzések miatti láthatatlan földcsuszamlás áldozata lett, azóta ugyanis gyakorlatilag használhatatlan az internete. A Datanet szerint túl messze lakik a központtól, ami térképen ugyanannyi távolságra látszik, mint az elmúlt 5 évben, amikor jó volt a net:…..
  Ugyan ki ne emlékezne az 1998-as év legnagyobb játéksikerére, a Half-Life-ra. Ezreket kötött le akkor lebilincselő játékélménye és grafikája. Azóta a Gearbox gondozásában megjelent egy kiegészítő, Opposing Force néven. Majd elkezdték fejleszteni a HL Dreamcast…..
ROFL-net A blog jövője 2010.03.01 05:57:00
2007 március 14. Ekkor volt ennek a blognak (és életem) legelső bejegyzése. Tiszta véletlenül észrevettem Youtube-on egy videót, ahol valaki Fűrész-babás maszkkal egy 5 mérettel kisebb triciklin ökörködik és történik ez. Ezt még viszonylag frissen vettem észre, nem láttam még…..
Kellemes kis szerepjáték lenne a My Pet Protector, ha nem csak csigatempóban lehetne haladni vele. Mert megvan benne minden, ami kell – csomó fejleszthető tulajdonság, tápos tárgyak, egyre nehezebb dándzsönök, miegymás –, csak éppen olyan szűkmarkúan méri a…..
were's blog vers: Emlékül 2009.08.19 21:13:00
EmlékülEgy halk dobbanás senki sem érzi már,Csak az ki hozzá a legközelebb áll.Egy utolsó végszó a hosszú csend elött,Az a hang mely mostmár mindend összedönt.Végtelen hosszúsága mindent áthatol,S, lágy kezével mostmár énfelém hajol.Érzem közelít felém s kinyújtja…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
KODIAK KODIAK Source vol. 1 2009.03.06 01:14:00
A KODIAK Source vol. 1 szokatlanul hosszú bevezetéssel kezdődik. Több apró dolog miatt alakult ez így. Először is találtam egy nagyon hangulatos bevezető zenét, a Man on fire című film egyik betétdalát, másodszor pedig a source nagyon új játéknak számított, és a grafikáját…..
KODIAK Ignasov Budapesten 2009.03.02 19:25:00
Nem a blog témájához kapcsolódik, de mivel css movie-kat nem csinálok mostanában, gondoltam kirakom azt, amit csinálok. Képek az eseményről: K-1 GP Budapesten..
  Kapcsolódó cikk: Játékegerek tesztje: csak egy maradhat..
KODIAK Gyász 2009.02.24 23:26:00
Szerda reggel van, az egész este tartó havazás lassan kezd alábbhagyni, már csak egy pár kósza hópihe szállingózik tétován, csupán azért, hogy földet érve, a Magyar Esport Egyesület vadonatúj székházának márványlépcsői előtt, egybe olvadjon a sáros latyakkal. Rengeteg…..
Ez+Az Emo style 2009.02.23 11:00:00
Úgy gondoltam nekiugrok egy újabb témának, ne halgassam azt, hogy nincs új írás a blogon:P szal meg ragadom a mikrofont, akarom mondani a billentyűzetet, és belevágok az emo témába:DElőször is tisztázzuk, honnan is ered a szó, hogy emo. Az emo név az emotion (érzelem) szóból…..
KODIAK KODIAK end 2009.01.29 12:21:00
2003 első hónapjaiban jártunk, amikor a "nagy FoP" feloszlott. Én kiköltöztem a netkávézóból, ahol 3 hónapig laktam és öcsémmel meg pár haverjával bevettük magunkat az Uránia csillagvizsgáló legalsó szintjére, ahol némi lépcsőház takarítás, meg hólapátolás…..
Több felháborodott UPC ügyfél is írt nekünk, hogy hiába szeretnék megszüntetni ezt a boldogító státuszukat, a szolgáltató nem ad rá lehetőséget. A szerződéseket kizárólag telefonon lehet felmondani, de a várakozási idő vagy végtelen, vagy szétkapcsol. Attila a személyes…..
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
Úgy tűnik a karácosnyi megszorítások vagy a cica elvitte a UPC ügyfélszolgálatasainak legalább az egyik felét. Az ügyféldeaktivásáli csoport Tibor szerint érintetlen, nála például a havi számla (előre számláznak, tehát a fogyasztást követő havi) kiküldése előtt…..
Ha csak annyit írtam volna címnek, hogy Maszk, tippelgethettem volna, vajon ki mire gondolhat a címből....Farsangi maszk? Vagy a Maszk cimű film? Bibibiii nem talált:) De lebuktattam magam, hiszen kitalálható a címből, hogy egy újabb lelkizős elmélkedős témát ragadtam meg hűséges…..
were's blog vers: Vége 2008.09.12 18:54:00
VégeMostanra, hogy eleget tettemÚgyérzem végre végeztemMégis néha mikor mégArra gondolok mi volt régEszembe jutnak az elmúlt dolgokA fejtörők és az igaz gondokMelyek arra késztetnek megintCsináljak valamit ami segít.1,2,3,4...Egy, kettő, három, négyKi tudja hol van a vég?Senki…..
were's blog vers: 7 2008.08.29 18:17:00
7Egy pillanat volt csupán,Míg arcodat láthattam.Szívem dobogott némán,Elötted csendben álltam.Éreztem végigfutni,Testemen a hideget.Nem tudtam hová menniAnnyira megégetett.Szabadulni akartam,De erről már letettem.Inkább csak ott maradtam,S, szívednek rabja lettem. Ez a kis…..
were's blog Csak képek... 2008.08.28 18:17:00
Úgy gondoltam néhány képpel is színesítem a blogom...de hogy azért valahogy stílusban egységes képet teremtsek úgy döntöttem, csak zöld tonusú képeket fogok kihelyezni. Ha esetleg neked (márhogy kedves olvasómnak) is van hasonló kép a tarsolyodban ne légy rest és linkeld be…..
Ez+Az Mi történt Miskolccal?! 2008.08.17 03:54:10
Sajnos ismét egy komolyabb témáról írok.Eddig elviseltem,de ez már katasztrófa, ami Miskolcon megy.Nem sűrűn jártam mostanában a városban,tehát elképesztett a látvány ami fogadott.18 évig úgy éltem,hogy nem kell félnem ha este elmegyek valamerre,mert hál' istennek a mi…..
were's blog A történet 2008.08.27 23:51:00
Mint azt már említettem az Érzések című bejegyzésemben, az alábbi három vers (Szeretlek, Lángok, Gondolatok) egytől-egyig egy bizonyos plátói szerelem szülöttei.  Egy olyan lány iránt érzett érzések táplálták akkoriban az írói vénácskámat amely érzések mind a mai…..
were's blog vers: Gondolatok 2008.08.27 23:23:00
GondolatokGondolataim messze szállnak,Messze minden széllel.Mindig mikor rádgondolok,Mostmár minden éjjel.Álmaimban téged látlak,Kicsiny rózsaszálam.Hozzád vágyom karjaidba,Hozzád minden Vágyam.A szerelem mi engem éltet,Nincsen máshoz már erőm.Egyedül csak neked éljek,Ez az…..