Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Nincs - értelme 2009.04.13 07:05:00
Nincs. Ezzel a címmel írt Ónody-Molnár Dóra publicisztikát a szombati Népszabadságba. És tesz benne érdekes állításokat: A közhiedelemmel ellentétben a gyes összege és időtartama, illetve a szülési kedv között nincs szoros összefüggés. Minek nézi a nőket az, aki szerint…..
bt 2009.04.13 10:42:53
@Bona Fides: teljesen jogos, egyetertek
bt 2009.04.13 10:52:50
@marosy: 1. ez ma meg nem ugy megy sajnos, sokkal korabban kellett vona elkezdeni 2. aki egesz eleteben egy banit sem fizet be, az is fog minimalis nyugdijat kapni, hiaba erdemelne meg a fel orszag, hogy ehen dogoljon, sajnos nem engedik meg nekik
Március 13-án Geszti Péter és a fideszes tévékurátor Szabó László vendégeskedett a Radio Café stúdiójában, Kóczián Péternél és Babarczy Eszternél. Geszti - a műsor felénél körülbelül - döbbenetes coming outot mutatott fel kettősállampolgárság-témában: elmondta, hogy…..
Eggenberg Urbock 23°: Spanyolország - Németország "A világ egyik legerősebb söre." "A sörök konyakja." Meg kell hagyni, a hangzatos marketing szlogenekből nem áll rosszul a valóban bivalyerős, 9,6% vol alkoholtartalmú sört gyártó Felső-Ausztriai vállalat.…..