Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs_d

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De utáltam a vezetékes telefont, főként amíg nem volt saját készülékem a szobában! Anitaaaaaaa, valami fiú keres telefonon, és akkor ott az íróasztal és a tévé között a nappaliban kellett volna ezt meghallgatnom...."Tényleg elfelejtettem hogy nekem van barátnőm." -…..
zs_d 2008.10.15 14:00:30
zs_d 2008.10.15 14:01:05
Ez egy olyan régi levél, hogy még az előző cunamiba fulladt tűzijátékról és téli szétfagyásról van benne szó. Egyébként már 16 éves lányok is összeköltöznek már a barátjukkal? Innen loptukÜdv,Jópár hete találtam rá a blogra, nem mondom, de azért mégis,…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
zs_d 2008.02.25 17:01:48
kíváncsi lennék h azok az emberek közül akik pattognak h mennyire sz@r h fizetni kell vizit díjat, meg h hogy képzeli az állam hogy ilyet bevezet... azok közül hányan adóznak normálisan... hányan vannak csak a minimál bérre bejelentve és közben a többszörösét keresik. én sem megyek szavazni mert hülyék a kérdések... a vizit dijjal egyetértek: kell... a tandíjjal is, de nem így... azt a pénzt amit erre a fölösleges népszavazásra költünk, költötték volna az egészséügyre, az oktatásra, rendőrökre vagy akár hova... nézzetek körbe h hány ismerősötök van aki nem fizet adót a bére után és sokan ezt még jópofának is tartják... nem a vizitdíj a legnagyobb baja Mo-nak
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..