Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilafüst

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni ! " (Walter Sobchek)..
lilafüst 2014.05.28 12:02:45
@Az ATM a bajnok: itt hol vannak tippek ?
lilafüst 2014.05.28 12:04:19
@lilafüst: mootennisen
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " ez a kosár az egyetlen sportág, amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég, hogy nyerjél." (Derbi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést ! " (Dabii)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS !!! " (player30)..
lilafüst 2014.05.03 10:50:22
@Odds vadász: Indiana nem nyer szted hazain ?? nyerési kényszer van ott is. oklahomától félek memphis is jó,, clippers az jó lesz
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY )..
lilafüst 2014.05.01 12:41:26
@Dabii™: ezek tudatában akkor melyikre lehet rakni ami erős tipp ,?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... "  (Pannonymous)..
lilafüst 2014.04.30 15:09:43
@Harden: chelseat még a basel is megverte...tök 3esélyes az a meccs
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
lilafüst 2014.04.29 13:55:35
@én szeretek magyar meccset rakni (Tibi): 2 fordulo van rájátszásig besiktas se le se fel nem kerül már nincs tétje a mecccsnek 4-5 helyen végez
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz :D " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk! "  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
lilafüst 2014.02.06 16:51:44
@TrafikosLaci: pardubice rájátszásért ilyen gyenge csapatot simán ver hazain.....másik meg örebro ligaleggyengébb csapata...igaz skelefta tuti 1 már de ezeket a senkiket hazain verik..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
lilafüst 2014.01.04 16:02:05
183| Hercules - Mirandes 1 (1,80)

Nem csak a sportolók, de én is pihenőt tartottam idáig. Vasárnaptól akartam kezdeni az évet, de nagyon megfogott ez a meccs, és úgy gondoltam, hogy kár lenne magamban tartani, főleg hogy senki nem foglalkozott ezzel a találkozóval a mai nap folyamán.

12 nyeretlen bajnoki meccs kellett, hogy a Hercules észbe kapjon. Azóta azonban fantasztikus formát produkálnak. Legutóbbi 7 meccsük során 5 alkalommal zsebeltek be 3 pontot. Jó szájízzel tölthették a 2 hetes pihenőt is, az évet ugyanis 2 vendég győzelemmel zárták.

Hernandez vezetőedző bejelentette, hogy idén még egy ennél is jobb Herculest fogunk látni, s hogy ezt az év első meccsén be is bizonyítja majd. Nem is fejezhette volna ki jobban, hogy ma nyerni fognak.

Hazai oldalon 3, vendég részről pedig 5 hiányzó lesz. A Mirandes sosem tudott mit kezdeni a sérülésekkel/eltiltásokkal, hisz a Segunda Division legrosszabb cserepadjával bíró klubnak ezek mindig komoly gondokat jelentettek. Pedig ha ma 2 csatár is hiányzik, valahogy valakikkel pótolni kell őket, de jó nem fog belőle kisülni az biztos.

A Mirandes nincs pocsék formában, csupán hozza a megszokott játékát. Komoly pénzügyi gondok, játékosok lelépése stb...sőt egy edzőváltásra is sor került, de Terrazasnál nem is lehetett volna rosszabb döntést hozni, bár ezt szerintem mindenki észrevette.

Hernandez győzelmet ígért, nem fog segget csinálni a szájából. Komolyan veszi ő is ezt a meccset, s el is érte hogy tele legyen a stadion, ugyanis minden Hercules szurkolónak ingyen jegyet osztanak mára, ami elég komoly lépés volt valljuk be. 2 gólos Hercules győzelmet várok, legalábbis ez lenne a reális, a győzelem pedig a minimum.
lilafüst 2014.01.04 16:32:31
@Scraby RM: azok elemzését írom be akiket rég figyelemmel kisérek és tettek már le az asztalra..minden féle noném elemzést nem..