Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
2014.04.17 08:20:54
 
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
  Felejtsük el egy pillanatra, miről szól, mi van mögötte, ki van mögötte, mit gondolnak mögötte lenni, kit gondolnak mögötte lenni, ki gondolja mögötte lenni, tényleg mögötte van-e, egyáltalán: arkangyal vagy bérkengyel vagy mifene... Felejtsük el, magunk tettük vagy…..
2014.04.14 10:52:22
@SMFB:: Minden sértett embernek igaza van, márpedig ők igen sokan vannak, oldaltól függetlenül. Azt kéne elfogadnia mindenkinek, hogy ezekben a sérelmekben egyszerűen nem létezik objektív mérce, mert mindenki a saját tragédiáját érzi a legfájóbbnak. Nem lehet kitüntetettként kezelni egyik oldalt sem. Szubjektíven pedig mindenkinek igaza van. Innen nézve pedig van akinek a német megszállási emlékmű hiánya fáj.
Az állam ne tegyen különbséget a nemzeti tragédiák között!
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
2014.04.08 18:59:43
@hansoloo: Köszönöm, hogy leírtad helyettem is!
Minden szavával egyetértek!
2014.04.08 20:10:00
@Csehszlovák Kém: Az LMP-t egy balos, megfoghatatlan halmazállapotú pártnak tartom és nem is javaslom, hogy rá szavazzatok.

Akkor mit javasolsz?
Kire szavazzak?
A „baloldalon” egyetértés látszik körvonalazódni azt illetően, hogy a 2014-es országgyűlési választás tétje jelentős, a fő kérdés nem más, mint hogy Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban marad-e még – legalább – négy évig, avagy leváltatik. E fő kérdés…..
Miközben mindenki azt találgatja, honnan van az MSZP elnökhelyettesének Bécsben dugdosott negyedmilliárdja, az igazi kérdés, amit minden igaz korrupt magyar embernek fel kellene tenni, az az, hogy miért volt ilyen végzetesen béna Simon Gábor, amikor pénzmosodák kínálják…..
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
2014.02.07 09:53:40
@Béla: Ja és az is szép, hogy milyen szépen működött az ártatlanság vélelme az MSZP-ben. Még meg sem hallgatták Simont, amikor már döntöttek a kirúgásáról.
Valami baromira nem stimmel ezekben a magyarázatokban!
2014.02.07 13:07:04
@Béla: Azért az milyen szép Gyurcsánytól, hogy még egyszer belerúg a földön fekvőbe.
Az ő szájából különösen furcsán hangzanak ezek a mondatok.
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
Az indexes videós riport számomra fontos pillanatnak tűnik a folyamatosan építkező, de még mindig picike 4K! és a fősodratú média kapcsolatában. A bal-lib – és persze lényegüket tekintve neoliberális – fúziókhoz szokott hazai közegben már egy klasszikus szocáldemokrata párt…..
2014.02.04 11:32:48
Schiffer András nemrég azt vizionálta, hogy akár 10 százalékot is elérhet az LMP. (Pártelnökként ilyet legutóbb Retkes Attila remélt az SZDSZ-MDF-nek.) Hihetnénk Schiffernek, de a 10 százalékos támogatottság azt feltételezné, hogy a pártnak számos aktivistája van. Ehhez képest…..
2014.02.04 10:18:05
@Brendel Mátyás: Semmit nem kúrt el Schiffer. Az egyetlen gerinces ember az ellenzéki térfélen.
Éppen az ellenzéki összefogás fogja parlamentbe juttatni!
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
2014.02.01 08:13:09
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
Igen, valahogy ez a taktika rajzolódik ki!
Gyurcsány kitartó harcos, Bajnai után fel fogja őrölni Mesterházyt és az MSZP-t is. Persze nem kár értük! Gyurcsány a többi idiótával ellentétben már felfogta, hogy tavasszal semmi esélyük nincs, nem is erre hajt már. A bukás utáni összeomlás, a zavarosban halászás az ő igazi terepe.
2014.02.01 08:50:41
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
A rendszerváltás óta senkinek nem adatott meg, hogy két egymást követő cikluson keresztül megvalósítsa az elképzeléseit.
Gyurcsány nem képes kormányozni!
Attila beismerte: ezt elvesztettük elvtársak. 2010 után újabb bukás jön 2014-ben. Ha azonban elegendő orbángyűlölőt el tudnak hajtani a szavazásra, talán az újabb kétharmadot megakadályozhatják. Ehhez persze töményen és gátlástalanul kell orbánozni. Más fegyver…..
Vasárnap reggel óriási dolog a Lánchídrádiót hallgatni, legalább olyan felemelő élmény nyújt, mint péntek reggel a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki mantráját a zene füleinknek életérzés kíséretében érzékszerveink közelébe engedni. Vasárnap reggel Kövér…..
Ezt hangzott el a köz(szolga)tévé család-barát magazinjában nyilatkozó Pongrácz Tiborné részéről. A hölgy a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Véleménye szerint a magyar nők addig halogatják a szülést, amíg kifutnak az…..
2014.01.23 17:45:13
@Sali.: Azért nem találjátok a megoldást, mert magatokon kívül keresitek!
A Gallup januári felmérése szerint 2013-ban szerint tovább csökkent a lakosság bizalma a Európai Unió vezetésével szemben. A legnagyobb népszerűségvesztést azokban az országokban szenvedték, ahol az Európai Unió a megszorítások szinonimájává vált. Elismerően vélekedik Ön…..
Mint az sokak számára ismeretes, (ismét) megköttetett az a mindent elsöprő ellenzéki megállapodás, ami meghiúsíthatja fidesz nem csak hogy háromnegyedes, de akár az öthetedes, sőt, jó esetben még a hétkilencedes győzelmét is a tavaszi országgyűlési választáson. Most, hogy a…..
2014.01.18 12:19:30
@Blogger Géza: Néhány éve történt, amikor nyilvánosságra került az LMP belső levelezése, amiben párttársai írták róla, hogy drogos kurva. Nem az ellenségei, hanem a saját párttársai állították ezt róla.
Szabó Tímea férje és gyermekének apja pedig Hunyadi Gábor a Magyar Hajnal újfasiszta párt alapító tagja.
Ezek tények!
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..
2014.01.18 11:36:28
@nandras01: Így van!
Dinamó Műhely A lét jogán 2014.01.17 09:00:00
Végre. Végre valakik nekiláttak, hogy (óriási munkával) kiszámítsák, mennyibe is kerülne, ha megvalósulna az a régi álom, hogy „aki él, az éljen”, aki megszületett, az maradhasson is életben. Ferge Zsuzsa írása az garantált szociális minimumról és a társadalmi…..
2014.01.18 11:08:08
@dr kíváncsivagyok: Ha ismernéd Máriát, nem írnál ilyet! Mária szívből rühelli Orbánt és a Fideszt!
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..