Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brrendaa

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután végre megfejtettük a Conchita Wurst jelenséget, hogy miért tabudöntő a megjelenése a többség számára, továbbá rájöttünk hogy ki is ő valójában és micsoda, ideje foglalkoznunk azzal a szociokulturális jelenséggel ami miatt a kevésbé feltűnő, nemükkel azonosuló…..
brrendaa 2014.05.17 09:52:51
@babicsalad: tenyleg ne dugulj el..

w_t_r, hat ez tenyleg basszus.. szoval te is egy ilyen kirekesztö vagy... :-)
A napfény is feketén sütött, és sötét éjszakáinkon is a diszkógömbös nyolcvanas évek voltunk. Ugyan nem tudtam akkor se hogy anno mi volt a divat, de én is megvettem azt a fekete inget rózsaszín nyakkendővel, amit végül csak fehérrel hordtam: mindenki meg is veszett érte…..
Április az autizmus-tudatosság hónapja, amihez jelen blog is csatlakozni szeretne. A „Fuss, gitározz, süss sütit, szarj a járda szélére az autistákért” (by AC) mintázatú kezdeményezésekhez csatlakozva, meghirdetjük a Szexelj az autistákért! kezdeményezést.   Az akció…..
"Nincs bajom a buzikkal, amíg csak a négy fal között csinálják!" - hallhatjuk az elcsépelt kijelentést minduntalan. Egyetértesz? Vagy pont nem? Akármi is a válasz, most itt az idő, hogy kipróbáld, milyen a szerelmeddel együtt élni úgy, ahogy egy meleg párnak kell nap mint…..
brrendaa 2014.03.31 11:05:28
@Welcome_To_Reality:
wtr, ezt kikerem magamnak a farkasok neveben... maradjunk csak a bégetö gyapjasnal, jo?
brrendaa 2014.03.31 11:07:03
@maxval a gondolkodó birca:
maxval, ha megmondod mikor van a szülinapod, szivesen megajandekoznalak. egy polora gondoltam, elöl az lenne rajta, hogy "Jézus is homofób volt, én is az vagyok", hatul pedig a "homofób vagyok, s erre büszke vagyok!" felirat lenne a kialtvanyodbol. mar csak a szint kell kivalasztanod (mert ha ram bizod en szivarvany szinüt csinalnek..)
brrendaa 2014.03.31 16:52:15
@Welcome_To_Reality:
vigyazz, ezzel veszelyes vizekre evezhetünk. egyreszt, nem tudom h maxval hord-e müszalasat, hisz nyilvanvaloan jezus sem tette (biztos a bibliaban is benne van csak elkerülte a figyelmem).
masreszt nem szeretnem egy csapat környezetvedövel szembetalalni magam, hogy itt a köolajbol keszült ruhadarabokat reszesitjük elönyben. (a masik oldalrol meg jöhetne a masik környezetvedö brigad, aki meg azzal ervelhetne, hogy a termeszetes anyagbol keszült textiliak elöallitasahoz legalabb 25-ször annyi vizre van szükseg, a peszticidek karos hatasarol nem is beszelve..)
szoval szerencse h birca nem kedveli a propagandaruhat. transzparenst meg birkacsoljon maganak, sajat belatasa szerinti anygokbol...
posting for the very first time... kedves welcome_to_reality, (továbbiakban w_t_r, nem várhatod el hogy ennyi betűt bepötyögjek egy személy miatt... :-) ) mi történt, ég a házam ideki`?? vagy itt a tavasz, vége a téli álomnak? de én nem medve vagyok hanem csipkerózsika, és még nem…..
Ha azt hitted, hogy a kertitörpénél megállt az evolúció. Nyitott szemmel, kizárólag féloldalon való könnyezés Hozzávalók: rezzenéstelen arc, csöpögős zene. Lehet fűszerezni még be nem fejezett, elnyelt félmondatokkal, esetleg pislogás nélkül, hirtelen gyorsasággal…..
brrendaa 2014.03.12 11:37:08
a grace klinikat meg csak megalltam volna szo nelkül. am legyen. nekem is volt egy idöszak, amikor majdnem feladtam. bar szereny velemenyem szerint a keszitögarda egy idö utan visszatalalt a hetköznapokba, de erröl nem tudunk vitatkozni, hisz ezeket a reszeket te mar nem nezted. de rendben, ezt hagyjuk. mint ahogy azt is, h elet volt mar a kilencvenes evek elött is, meg ha a te idö(szamitaso)d csak akkor kezdödött is el. :-) en pl (es fel közep-europa) meg a csehszlovak varosszeli korhaz orvosain szocializalodtam, nekem meg strosmajer doktor ragta a szamba az erkölcsi tanulsagot es blazej doki volt dr mc-szexi. az en szivemet meg sascha brinkmann dobogtatta meg (na jo, nem:-) ), de teny h a szirupos jelenetekhez a feketeerdö klinikan legalabb ugy ertettek mint barmelyik hollywoodi limonadeban. es különben is, az orvosok elete - ha a fönököd törtenetesen nem dr haus - akkor egyebkent is egy del-amerikai szappanoperara hasonlit, vagy nem? söt, mindenkie.. legalabbis azoke, akikre kivancsiak vagyunk... ne haragudj, de ki a franc akarna megnezni egy filmet ha ugyanarrol szolna - es föleg ugyanugy - mint a hetköznapjaink. (tudom, te meg en, de egyenlöre a filmiparban meg az eladhatosag a legföbb szempont). különösen kivörösödött szemü, elkent szemfestekes, taknya-könnye egybefolyo, eltorzult arcu szineszekre nem vagyunk kivancsiak. es az embereknek kell a potlek. velem nem törtenik semmi, csinaljunk ugy mintha meredith es derek kicsit az en eletem resze is lenne. persze mindent kicsit megplasztikazva, doktor sloan technikajaval. es ha nagyon-nagyon koncentralok, eszre se veszem, hogy ez illuzio...
de amiert elkezdem ezt az egeszet.. szeretem a kepeidet, de johnnyt most nem hagyhatom annyiban. mert meltatlannak erzem. :-) kedves velkamturijelöti, legközelebb nezz utana jobban a forrasaidnak.. az animgifed a cry baby cimü musical-film parodiabol(!) valo, ahol a megacool föszereplö törtenetesen egy oltas következteben fakad könnyre, es a "csöpögös" zenebe meg javaslom, hallgass bele... welcome to reality... :-) (szoval legközelebb legyszi inkabb patrick swayze-t, mondjuk :-) meg ha nem is olyan latvanyos mint johnny depp :-) )

mi atyank,
ki vagy, ahol vagy (es vagy, aki vagy)
deszentesithetned a mediat nekünk
(ne) jöjjön el a hollywood-i cukormazas-mezes(mazos)-juharszirupos jelenet
legyen meg a rendezö (es a közönseg) akarata
mikepp a filmen, azonkeppen itt a (plazma)kepernyön is
mindennapi giccseinket add meg nekünk ma (es holnap)
es bocsasd meg nekünk h ennyire futja igenyeinkböl
mikeppen mi is megbocsatunk a rezzenestelen, feloldalas könnyezöknek
es ne vigy minket a grace klinika görög-amerikai csöpögös dramaiba,
de szabadits meg a szinvaltos ledes (ajvillolvejzlavju-t eneklö) kertitörpektöl
mert tied a taviranyito, tehat a hatalom
es a nezettseg egeszen az aramszünetig
amen

(most pedig fogom a rozsaszin, csillamos, pillangos porcelan bögremet, kavet töltök bele, viragformaban tejszinhabot nyomok a tetejere, megszorom rozsaszin cukorkristallyal, es a strasszos porcelan kiskanalammal kevergetve elmerengek azon hogy vajon mennyire fazna a lelkem a giccseim nelkül) (es ha azt hiszed viccelek, tevedsz)
Azon olvasóinknak, akiket XX-kromoszómával áldott meg az sors, ünnepi fejléccel kedveskedünk. Mert igen, vannak ugyanolyan számban női szuperhősök is.  Jobb pasit nem találtam - és amúgy is a belbecs, mintsem a külcsín a fontos. Na jó: Nem mintha nekem nem okozna örömet…..
Történt egyszer, hogy Velkámturiölití a 444-et lapozgatva észrevette március 4-én 0 óra 04 perckor, hogy tegnap, azaz március 3. napján volt a Fülápolás Világnapja. Az elhalasztott megemlékezést nagyon sajnálta, pláne amikor kiderült, hogy pont ugyanezen a Jeles Napon volt a…..
brrendaa 2014.03.04 10:38:59
Havi életbölcsesség és ösztönző következik ömlesztve. Néha nem árt egy kis ilyen is hátha valaki elgondolkodik rajta komolyabban és beépíti a saját életébe. Persze mit is írhatna bölcsességet egy huszonéves ember mikor még annyi van előtte és olyan kevés mögötte, de meg…..
brrendaa 2014.01.26 01:37:20
persze, h lehet velemenyed es el is mondhatod. en sem teszek mast. mellekesen a szarba süppedteknek is joga van nyavalyogni es nem elfogadni a te segitsegedet, meg ha ez teged idegesit akkor is. jo dolog egy szabad orszag, mindenki kedvere idegeskedhet barmin :-)

ettöl függetlenül nekem tovabbra is az a velemenyem h a fenebe küldeni valakit aki nem kepes vagy hajlando ugy latni a dolgokat hogy te, nem valami tolerans dolog. persze jogod van intoleransnak lenni, es en sem vagyok sokkal jobb, mert en meg pl. azt viselem nehezen ha valaki, aki jobban tudja h mi jo a masiknak es mi az erdeke (honnan is??), zokon veszi ha nem fogadjak meg a tanacsat. mellekesen - bar lehet h ezzel egyedül vagyok - nem igazan erzem eleg megfog(ad)hatonak a segitseged. leszamitva az egy ora setat a friss levegön, ami eleg konkret.. kicsit olyan igy (nekem), mint amikor valaki beleesik egy mely gödörbe, ott kucorog az aljan, te meg arra setalsz, lenezel, aztan lekiabalsz neki, hogy masszal mar ki bazmeg, nem jo ott neked, nem veszed eszre!? nem megy?? hat akard jobban. küdzdjel.. persze nyilvan van akinek ennyi is eleg, de azert szerintem a legtöbb embernek nem.
es nem azert, mert en is ugy gondolom h a vilag nem igy müködik. en abban hiszek, h a vilag ugy müködik ahogy müködtetem. az enyem. a tied meg ugy ahogy te müködteted. vagyis: mindenkinek a hite szerint. csakhogy, ezt a hitet attol tartok nem olyan könnyü megvaltoztatni mint te gondolod. illetve, termeszetesen nem tudom h te mit gondolsz, max szeretnem feltetelezni h ha jobban tisztaban lennel azzal h hogyan möködnek az emberek akkor több megertest tanusitanal azok fele akik mas utat valasztanak mint te. nem utolso sorban azert is, mert jo esellyel akkor kevesebbet kene idegeskedned. ami altal több idöd es energiad maradna elni...
felreertes ne essek, nem a zombiletet partolom es nem a szürkeseget propagalom. csupancsak arra szerettelek volna kerni, hogy legyel egy kicsit elfogadobb azokkal, akik megis azt valasztjak (vagy azert mert ezt akarjak, vagy mert nem kepesek masra). termeszetesen jogod van barmire. kerdes csak, hogy mit erdemes...