Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csórómajszter

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy neve elhallgatását kérő olvasónk küldte az alábbi szösszenetet. Az írás stílusa mélységében és magasságában is kiválóan hozza a Tiffany és Romana szerelmes füzetek egyes jellemzőit, és a téma, amit feszeget, örök. Döntésképtelenség vs. szembenézés a…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Csórómajszter 2010.01.24 15:58:52
@=Daniken=:
sak hátha leesik már egy két homokagyúnak milyen stílusban íródott a post:
Irónia:
Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.

Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία [eiróneia] az εἴρων [eirón] „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.

Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.
A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le.
Micsoda infantilis viccelődés! Milyen debil grafika! És az az érdekes, hogy Benő műalkotása ettől sem lesz annyira borzalmas, hogy jó legyen, hanem megmarad őszinte fingnak. Nincs meg benne az álbunkó, főiskolás punkok idegesítően művi egyszerűsége, ez igazán autentikus…..
Hohó, a minden hangszeren játszó csávó visszatéééért! Kizárt dolog, hogy bárki emlékszik egyik első cikkemre, melyben bemutattam azt az elmebeteget, aki Dream Theatert játszik otthoni kis stúdiójában, ami egy kis francia faluban van. Állítólag nem talált zenésztársakat, így…..
Csórómajszter 2010.01.09 16:16:18
A Görbe sminktükör új köntösbe öltözött a tehetséges festőművész és illusztrátor, CsM (http://www.madaraszgergely.hu) barátom jóvoltából, akinek nagyon köszönöm a lelkesedést, a beleölt sok munkát és a pompás végeredményt!CsM emellett az általam igencsak kedvelt Pozor…..
A feminista szomorúan és dühösen konstatálja, hogy az emberiség többezer éves fennállása óta még mindig a férfiuralom a döntően meghatározó. Nemtetszésének a létező összes fórumon hangot ad, és egyben keményen elutasítja a nemi különbözőségre épülő…..
Csórómajszter 2009.12.22 11:31:07
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
Afromagyar és Krisztinca ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, minthogy lerántsa a macis takarót a reménybeli kismamócák sokszor érthetetlen szóhasználatáról, és ezt a maga pucér, de babaillatú valóságában a nagyérdemű elé tárja. Nos, lássuk! Kedves HRita! Krisztinca…..
Természetesen óriási botrányt kavart egy újabb kikerült szexvideó <ásít>. Tudjátok, az a kibaszott ingerküszöbötök már olyan szinten van, hogy ezúttal egy hármast kellett release-elni, ezen még megakad az a sokat látott szemetek. A videóban a japán Miss Universe, és a…..
Hogy befolyásolják a gyerekek médiafogyasztási szokásai a fejlődésüket? Milyen hatással van az életpályájukra? Mennyit számít az, hogy gyerekkorban milyen útravalóval indítanak el bennünket? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy a médiában dolgozó olvasónk, na meg arra,…..
    Dél körül vonattal utazni csodálatos dolog. Nincsenek sokan olyankor, el lehet merülni a táj szemléletében, és még azzal se nagyon foglalkoznak az utastársak, ha az mp3-lejátszóból szóló What Is love-ra a fejünkkel metronómozunk. De aztán felszáll a vélhetően…..
Reni, az ezoterikus- Hát lányok ez egy nagyon szép film volt. Örülök neki, hogy Jessica végül megtartotta a babát, de én azért izgultam. Elég nagy felelőtlenség volt Paul részéről belevágni a szeretkezésbe minden előzetes megfontolás nélkül. Manapság így fejest ugrani a…..
Az Esquire magazin szerint a világ legszexisebb nője jelenleg nem más, mint Kate Beckinsale, aki Angelina Jolie-t, Megan Fox-ot és sok más hollywood-i hírességet utasított maga mögé. Tavaly Halle Berry birtokolhatta ezt a címet. Az alábbi videóban a színésznőről készült fotózást…..
- Szép napot a hölgyeknek! Mit hozhatok?- Jaj, nem is tudom. Azt hiszem, kivételesen valami alkoholos jólesne. Egy pohár vörösbort legyen szíves.- Én ananász dzsúszt kérek. Lacival az volt a kedvencünk.- Kávét cukor és tej nélkül.- Egy bögre zöldteát kérnék szárított…..
Csórómajszter 2009.09.29 09:37:02
A parfüm? Hát az valami csodás dolog! Egyszerre öltöztet és vetkőztet, felpezsdíti az érzékeket, önbizalmat ad. Ha magunkra fújjuk, egy teljesen új világ tárul elénk. Egy új világ színekkel, ízekkel, de legfőképpen illatokkal és benyomásokkal. Elbűvöl, elvarázsol, és a…..
    A búcsúzás helyénvaló és szükséges, ha a karancslapujtői nagymamát kísérjük ki a távolsági buszhoz: Jó utat, mama, köszönjük a vájlingnyi férges almát, amit hozott, vigyázzon magára, csókoltatjuk az öreget is! Agyő, majd indulás haza.…..
Új hősünk Mannar, aki Hajdú Péter zsírkoca fejét és mimikájának knowhowját átvitte a bangladeshi filmiparba. Ez a 4 perces trailer annyira tömör, hogy nem is kell megnézni a filmet utána, mert a lényeg benne van. Bunyó,ének,bunyó,ének. ..
Csórómajszter 2009.08.03 22:22:04
Botrány. Keleti Györgyi és két barátnője ellátogatott egy pesti bárba vacsorázni, borozgatni. A dekoratív hölgyek felkeltették a szórakozó fiatalok figyelmét, kik folyamatosan szóval tartották őket az asztaluknál. A lányok elmondása szerint mindenki, aki odament hozzájuk…..
Amikor nemzetközi társaságba keveredem, mindig szemlesütve vallom be, hogy én bizony magyar vagyok, pesti vagyok. Mert a skótoknak ott van Nessie, az erdélyieknek ott van Drakula, az amerikaiaknak ott van van a roswelli izé, mi pedig egy Kiszel Tündén kívül nem sok mindent tudtunk…..
Csórómajszter 2008.06.25 18:06:52