Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oriza Triznyák

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már-már elsikkadt a válogatott legújabb kori baloldali vitája hevében a ciprusi nyitány prelűdje. Várhidi mester szemöldökráncolására gondolunk, amellyel védenci körének oszlopos tagjait akolbólitotta ki a becses keretből. A névsor illusztris, mi jórészt élvezkedünk. Csak…..
A legutóbb is már nagyon akart, de a mostani gól+gólpassz kombó mindent vitt. Értekezünk kicsit Filipovics Vladan lehúzásairól, keressük azt a híres Tokody videót, megdicsérjük a Newcastle-be menedzser nélkül szerződő Kádár Tamást. Kénytelenek vagyunk, mert a fiúk a pályán…..
A tavalyi év egyértelműen a hitelkiváltások éve volt - tegnap pl Izomagyúnál is futott egy sztori - a helyzet pedig azóta is fokozódik:Hitelkiváltás történt, ill. történik, mert ugye még nem értünk a végére. November 14-én megkaptam az igazolást, fizettem érte, hogy ennyi és…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Amióta a magyar nőket szexuálisan már nem izgatja fel a rothadó pulóver illata, jól tudjuk, hogy értelmiséginek lenni halott dolog. Nyíltan szembesülni a ténnyel mégis felkavaró. A költői becenevű SzőkeNő Szarvas a Keletinél találta meg a bizonyítékot. Részletek alant.…..
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..