Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilencágú Faszkorbács

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Liberális népmese 2015.03.05 12:12:00
A kelet-európai liberális genetikusan marxista, így nem csoda, hogy egy ősi marxista mosakodási technikát alkalmaz.   Ősi szokás a kommunizmus összes hibáját azzal elintézni, hogy "dehát, az nem volt igazi kommunizmus!". Peches valami a marxizmus, valaki mindig meghamisítja!…..
Kilencágú Faszkorbács 2015.03.05 19:23:45
A brutális apartheid és ami mögötte van   -kb- „Fehér személy az, aki megjelenésében nyilvánvalóan fehér ember benyomását kelti…!” A náci párt által meghozott nürnbergi faji törvényeken is túltettek azok az intézkedések,  amiket Dél-Afrikában foganatosítottak a…..
Kilencágú Faszkorbács 2014.04.27 21:56:37
@_most_: Afrika akkor ment tönkre, amikor „felszabadultak” a gyarmatok. A mai állapotokért a niggerek felelősek.
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
- jelentette be Gyurcsány Ferenc, miután Bajnai hátrébb, Mesterházy előrébb lépett, és újra tárgyalnak az ún. baloldali összefogásról, amiben már a DK is szerepet kaphat. A hír hallatára Gyurcsány megszakítja külföldi nyaralását, és hazajön. Ennek nyilván örülnek a…..
"Tegnap még senki sem akart együtműködni fletóval, ma reggel meg egymás sarkát tapossa bajnai és mesterházy, hogy melyikük csókoljon előbb kezet a keresztapának..." Bajnaiék fantompártjainak megállíthatatlan gyengülésével és Fletóék sikeres ámokfutásával átrajzolódott…..
Kilencágú Faszkorbács 2014.01.07 00:53:26
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
Kilencágú Faszkorbács 2014.01.04 20:10:56
@SzerződésSertés: Ja, annyira nem függők a füvesek, hogy már nyitás előtt a bolt bejáratánál taposták egymást...