Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shirosaki_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
A legjobb családban is előfordul, hogy az ember a menőségnek és a nemnormálisságnak olyan szintű szimbiózisával találkozik, hogy átmenetileg hárombetűs rövidítésekre redukálódik a szókincse. Alant egy ilyen esettel fogunk találkozni, készüljünk fel: a videón az történik,…..
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..