Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazarevics

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fandor azon háborog, hogy milyen meghökkentően erős a font kurzusa Budapesten, a Marks & Spencerben. Most miért, hát hol máshol lenne erős, mint pont egy ilyen patinás brit intézményben? Füstölgő részletek hajtás után. a mellékelt kép magáért beszél, nem is nagyon akarom…..
Lazarevics 2008.01.04 15:30:27
Kedves Fermina10!

Használtcikk nagykeres: ilyen nincs tudomásom szerint. Használt ruha kereskedő az van, énis az vagyok.

De az hogy csal-lop-hazudik az aki ezzel foglalkozik, azt_kikérem_magamnak! Teljesen legálisan jutok hozzá az áruhoz, olyan cégektől akik kint összegyüjtik, majd nekem pénzért eladják, és az így befolyt összegből finanszírozzák a szegényeket, afrikai árvákat, estébé. Tudom hogy működik odakint ez az iparág. A tv-ben láttam (ha egyre gondolunk) hogy hogyan lett Gipsz Jakab milliárdos a turiból. Én nem vagyok az, habár több mint 10 éve ezt csinálom. Mindenesetre én nyugodtan alszom, nem úgy mint a tv-ben bemutatott "maffia" bácsi. Merthogy maffia nincs ebben az üzletágban (legalábbis én nem tudok róla).

A Királyi TV pedig csak szenzációhajhász, kell a nézettség. Ezt ugye Te is tudod?

Mellesleg turikat azok a -nagyrészben- kényszervállakozók csinálják akiknek alig van tőkéjük bármire is. Merthogy ehhez kell a legkevesebb, és kis boltból is el lehet éldegélni ha jól csinálja. Meggazdagodni nem fog belőle, de tisztességgel be fogja tudni fizetni az adóját és a számlákra is telik. Igaz hogy napi min. 12 órát talpon van, de ez az oldal már senkit se érdekel.

Dehamár maffia: Odakint a nagy Angolországban: Kik foglakoznak ezzel? Oroszok, oroszok, oroszok, zsidók, bolgárok. Tessék utánanézni. Én már csak tudom. És azt is, hogy egyre többször falevél van a zsákokban, a ruha vizezve hogy súlyosabb legyen. Ha nekem nem tetszik mehetek máshova. Na hol is a maffia? Ha többre vagy kíváncsi:
m@ail.
Üdv,
L.
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..