Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitacé

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kristófot megbüntették, Kristóf cinikus. Szereti ezt a város, mert jók az utak, olcsó a benzin és ha kiírja hogy rossz volt az automata, a parkolóőr megértő és nem büntet. Azért a levél végére egy platós IFA és a tetlegesség is előkerül. Jó nekem itt. Úgy érzem…..
Van az autószerelők nagy halmaza. Ezen belül egy – elég nagy – részhalmaz: azoké az autószerelőké, akiknél van számítógép a műhelyben, legalábbis az iroda-részben. Sok autószerelő inkább emailezésre, elsősorban funpicek küldésére és fogadására használja, amivel nincs…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
Attila az Invitel sajátos telefonos szerződéskötési szokását szerette volna megemlíteni a Hírközlési Hatóságnak, de azoknál még mindig a papírtologatás a divat, és nem volt kedve 2200 forintot sem fizetni nekik:Tulajdonképpen az Invitel miatt szerettem volna károgni, azonban az…..
vitacé 2007.12.28 18:07:52
a telefonos szerződéskötésről:
1, 2003/100 hírközlésről szóló tv-ben van olyan, hogy szóbeli, ill. ráutaló magatartással történő szerződéskötés. (ráutaló magatartás pl, ha fizeti a számlákat) a szerződés tehát teljesen legális akkor is, ha arról papír alapú formátum nem áll rendelkezésre a szerződéskötés pillanatában. (lásd még pl telefonon történt díjcsomagváltások..)
2, a telefonbeszélgetésről minden esetben hangfelvétel készül, melyet írásos - előfizető által aláírt - kérésre, panaszra, az invitel panaszkezelése visszahallgat, sőt előfizetőnek is lehetőséget nyújt telefonon keresztül visszahallgatni a beszélgetést. amennyiben az üzletkötő félretájékoztatta, félrevezette, stb. az illetőt, a panaszkezelés felbontja a szerződést, indokolt esetekben pedig a keletkezett számlákat is jóváírja. azt gondolom, hogy egy 200 ft-os levél, vagy fax még mindig olcsóbb, mint egy ügyvéd, vagy egy NHH bejelentés.
3, minden m.o. területén kötött szerződés ugye a megkötés napjától 8 napon belül felmondható indok nélkül bármelyik fél részéről. az invitelesre is vonatkozik ez.
4, az üzletkötőknek egyébként van egy scriptjük, amiben szó szerint felolvasandó, nem kevés szöveg van, amit elméletileg mind el kell mondjon az előfizetőnek.
5, végül pedig van egy általános szerződési feltételek, amit felsőbb szerv, hatóság hagy jóvá. abban le van írva, hogy hogyan lehet panaszt tenni, hogyan lehet szerződéseket felbontani, stb. ez mindenki számára szabadon hozzáférhető.

és ez a legkevesebb, amit el tudok mondani ebben a témában, de a 1443-on felhívhattok és érdeklődhettek :))