Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medve Ákos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Öreg, de megy: az EN57-es 2014.04.04 07:00:00
Gyakran morgok a magyar vasútra, az elavult, kényelmetlen, a mai igényeknek nem megfelelő járművek miatt (is). Ehhez képest vicces, hogy hat évvel ezelőtt mennyire megtetszett egy olyan járgány, amire pontosan ráillenek az iménti jelzők: Az EN57-es villamos motorvonatoknak nincs…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
Néha előfordul, hogy egy belső állást megpályázva, régiós emberekkel videokonferencia-rendszeren keresztül kell állásinterjúzni, illetve a skype-interjúk, egyéb webkamerás interjúk is egyre gyakoribbak, ahogy az új munkavállalóról szóló döntések egyre magasabb döntéshozói…..
Igen agyas mind a magyar, csak kenyérre telne, Cirkuszjegyre nem vágyhat egy ily’csillogó elme. Hentereg a pénzporondon, mert károsult a hitel, Segélyt kér és gyakran vonul, bár nem tudja, kivel. Diplomája melegszendvics, ketchup s mustár nélkül, Csodálkozik, hogy a haza miért…..
Emlékeztek még arra a 1947-es tervre, mely nevet adott volna minden kerületnek? Persze akkoriban még kevésbé durva megoldások születtek volna: mondjuk Mátyáskirályváros vagy Magdolnaváros. Néhány évvel később már más szelek fújtak. Palotabarát, a bpxv bloggere és az Urbanista…..
Medve Ákos 2014.01.25 21:40:45
@Antalbaba:

Valóban ez a III. kerület legjobb tulajdonsága!
"Kevés jót örököltünk a kommunizmusból, de az 1966-ban kötött szovjet-magyar energetikai megállapodás a jó örökségek közé tartozik" – nyilatkozta Vlagyimir Putyin novo-ogarjevói rezidenciáján Orbán Viktor. Vajon mit örököl Magyarország ezzel a megállapodással a…..