Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelkitárs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek rólunk epilógus 2014.07.05 19:18:28
Szerettem szerető lenni, az ő szeretője. Ő más mint a férfiak akiket előtte ismertem, a kapcsolatunk is más volt. Hihetetlen szenvedély ami megfelelő szintű intelligenciával társult, talán így lehetne leginkább meghatározni. Neki is, és nekem is fontos mindkét elem ahhoz, hogy hosszabb távon…..
Lelkitárs 2014.07.11 22:03:37
@A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor.
Éppen ezért pontosítanék. A hozzászólásom oka, hogy hasonló, kapcsolatban élek én is, /nőként és szeretőként/ és ezt nem csak a leírtakra, hanem a privátban megosztottakra is értem. Hangsúlyozom, még ha nehezen is fogadod el, a bejegyzésemben sem rosszindulat sem lekicsinylés nem volt. Csak a "szerető" szemszöge. Az én párom is féltékeny időnként, de ez nem vezethet oda, hogy emiatt szakítsunk. Emiatt biztosan nem.
Igazad van! Valóban kíváncsi lennék a másik szemszögre is, persze nem üzengetve, de fenntartom...egy könyvben szívesen olvasnám a történeteteket, több okból is.
...és a végén....továbbra is fenntartom amit írtam a szánalmas sovinizmusról, mert van rá okom, miért gondolom így, csak azzal a módosítással, hogy " a rendelkezésemre álló információk alapján....."
Remélem el tudod fogadni, hogy a hozzászólásom nem becsmérlő volt, csak egy semmitmondó vélemény.....
Levelek rólunk A szenvedély íze 2014.01.03 14:21:31
Azt kérdezed van e olyan, hogy íze van az érzéseknek. Persze, szerintem igen. Az örömnek, a fájdalomnak, a szerelemnek, a szenvedélynek, mindennek...  Bár érdekes, hogy önmagukban nem mindig érezzük ezeket az ízeket, de rögtön észreveszzük a hiányukat, amikor egyébként…..