Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tranquil25

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Tranquil25 2014.01.03 14:00:25
@belekotty: Lehet velem van a gond, (bár ezek szerint én is funkcionális analfabéta vagyok :) ) de igyekszem megérteni a dolog mondandóját. ( úgy érzem több kevesebb sikerrel):)
Az viszont tényleg elkeserítő, hogy sokan mindent magukra vesznek. És mint egy élesített bomba robbannak mindenre, ahelyett, hogy utána járnának a dolgoknak, próbálnák a másik fél szemszögéből is megvizsgálni a dolgot higgadtan.
Mert érdekes olvasni, és meghallgatni más véleményét. Aztán más tészta, hogy foglalkozik-e az ember vele. Nyilván egy egészséges önbecsüléssel rendelkező emberből, a róla alkotott negatív véleménynek nem kéne egy ilyen trágár módon megnyilvánuló "embert" kihoznia, mint a kommentelők 98%-ának.
De számomra például egész érdekes az, hogy egy olyan dolog, ami nekem már a mindennapi életem, és normálisnak tűnik, más hogy látja. Van akinek, már az a fura, hogy a kutyám a szobámban alszik a helyén. Nekem meg már az a fura, hogy más például szívesen beleállítana egy bökőt a kutyámba, csak mert az kutya és az összes kutya dögöljön meg. Ma már egy ilyen undorító világot élünk, mikor mindenkinek az egoja a legfontosabb, és mások érzéseit átgázolva ad a véleményéről hangot. (de ez már egy másik poszt témája lenne)