Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csőrike12

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árulkodó nyomokA poloskairtást megelőzi egy alapos helyszini szemle, meg kell bizonyosodni arról,valóban ágyi poloska okozza-e a rejtélyes éjszakai csípéseket.A poloskafertőzöttség nyomait viszonylag egyszerű megtalálni, régi és kiterjedt fertőzöttség esetén. Árulkodó jelek például a fekete pontok…..
csőrike12 2014.01.02 15:31:36
Kedves Rovarirtó!

Kb. 2-3 hete fedeztünk fel a gyerekeken csípéseket. Először nem tudtuk hogy milyen csípés lehet, de az ágyat a múlt héten kidobtuk a gyerek szobájából. Azóta ott nincsen. Utána megszűntek a csípések. A nagyszobába kb. 10 napja minden reggel arra ébredtem, hogy az ágyon 1-2 centis elmaszatolódott vércsíkok vannak a lepedőn és az ágyneműn. Csípések jele azonban nincs, de ma reggel mikor lehuzatoltunk találtunk a párnán egy bogarat, amire mi azt gyanítjuk hogy ágyi poloska, a leírások alapján. Volt a párnán, lepedőn és a földön is. Mikor a kicsi "ágyi poloskát" összenyomtam sok vér jött ki belőle. Átmostunk mindent, az ágyat szétszedtük és átporszívóztunk mindent. Amikor elhúztuk találtunk pici döglötteket is. Lehetséges, hogy a kisszobából átvándoroltak a megmaradt poloskák a nagyszobába és most itt akarnak megtelepedni?

Azt szeretném kérdezni, hogy ön szerint is ágyi poloskáról van szó? Mi utána néztünk neten mindennek és a leírások alapján mi arra gyanakszunk. Az írtásról is olvastam, hogy ha elősegítjük a rovarírtó munkáját, hogy ne legyen zsúfolt akkor nagyobb az esélye hogy egy írtás elég lesz. A mi nagyszobánk kb 20m2-es, van bent 6 szekrényből álló szekrénysor egy ágy és egy asztal. A szekrényen rengetek könyv van és cd-dvd. Zsúfoltnak minősül ez a szoba és segítsük majd a rovarírtó munkáját valamivel vagy így is megoldható? Válaszát előre is köszönöm!