Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szizoe

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éreztem, hogy valami motoszkál a combom hátuljánál, de gondoltam, biztos a sálam lóg és azt bizgerálja a szél. Aztán, mikor a pékséges néni becsomagolta a kifliket, csak megnéztem, mi történhet, mert a motoszkálás feljebb kúszott a fenekemre. Ahogy hátra néztem, látom, hogy…..
fáymiklós Pillangó a pillanatban 2020.03.12 07:05:39
Az élet vége. Vagyis azon túl, mondjuk a maradványok vége. Urbán Tamás képén a Pillangónak nevezett Deák Ferenc hamvait szórják, feltételezem, hogy a Dunába. Ha már a folyó okozta a halálát. Vagyis, persze, inkább ő okozta, amikor kitalálta, hogy átúszik, aztán kitalálta, hogy visszaúszik. Urbán…..
Hiába lehet már naponta fizetni a feltöltőkártyás mobilnetért, Nikolettnek ez sem jó. Minthogy szerinte a 690 forintos napijegyet csak 2000 forinttal lehet minimum feltölteni. Pedig nem. Úgy gondolom, hogy a Vodafeone-tól laptopomhoz vásárolt mobilinternet (netjegy) és…..
szizoe 2019.06.04 13:27:24
@movhu: Kedves (?) movhu, én -személy szerint- festőművésznő vagyok (amúgy jegyzett, GOOGLE: szilagyi zoe festomuvesz- ) igaz, ismert a nevem de fix havi keresetem NINCS. A jelenlegi magyarországon művészetet eladni NEM lehet. (s eltaláltad: más munka számomra BÜDÖS! 53 vagyok s SOSEM volt más munkám csak a net, ahol lakom nincs közmű csak áram, azt más fizeti a 2 szép őzike szemeimért. ) Mégis van egy laptopom amit egy műgyűjtő adott KÉPÉRT , a mobilnetemet havonta töltik KÉPEKÉRT. Képzeld , van UPC TV-m is KÉPEKÉRT , sőt mindenféle kütyüm - pl.egy 70 ezres Canon fotógép is, meg Bluetooth-os óriás erősitő-hangszóró meg basszusgitár is dettó...-amiket akkor veszek mikor néha vesznek képet. Mert azért egy kép manapság NEM 2 fillér! Pénzem, az SOSINCS. Mert ha van, KÖLTEKEZEM. NAAA? ILYEN IS VAN LÉPJ KI A KOMFORTZÓNÁDBÓL! LOL.
szizoe 2019.06.04 13:29:22
@movhu: BOCS BOCS rosszul irtam, naszóval: sosem volt más melóm csak a FESTÉSZET (véletlen netet irtam, mert hát, neten tudom eladni.)
Szellemváros-blog 2014.09.15 09:17:26
...