Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujvareg

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Most meghalok. Te tudod milyen érzés. Nagyon szar .” Akár egy jó franchise is lehetett volna a Robotzsaruból, az ikonikus főszereplő, és az egyedi világkép mindenesetre adott volt hozzá. A második rész még nem sikerült olyan rosszul, egy szokásos, gyengébb folytatásról…..
Filmbook 47 Ronin 3D 2014.01.13 19:01:09
Most valami egészen különleges dolog jön. Ami nálam meglehetősen ritkán történik meg itt a FilmBOOK-on. Totálisan őszinte leszek. Ezúttal nem fogok semmi mögé bújni, köntörfalazni, meg diplomatikusan fogalmazni. Csak kivágom a frankót, amúgy Santino89-szerűen. Pedig úgy…..
A nemrég elhunyt Tom Clancy regényhősét, az összes valamire való országról mindent tudó csodaügynököt már sokszor a vászonra álmodták: legelőször 1990-ben, a Vadászat a Vörös Októberre című John McTiernan moziban, ami számomra a mai napig az etalon a karakter…..
ujvareg 2014.01.18 08:45:44
@scal: egyetértek... csak, hát a befolyás és az ismerősök ismerősei..
Igen. A férfi lét egyetlen értelme, hogy megtalálja a tíz tökéletes westernfilmet. Miután ez megtörtént voltaképp semmi dolga nem maradt már az életben, minden más ajándék. Ez csupán hellyel közzel történt meg esetünkben, mert azért ez a lista sem teljes, volt ami csak azért…..
ujvareg 2014.01.03 07:06:10
@lonecoyote: lovagolnak, lövöldöznek, tökéletesen tiszta szép kék inben és rikitó barna mellényben John Wayne meg Paul Newman vagy Yul Brynner stb és közben arra gondolok, hogy jönne egy Lee Van Cleef vagy Franco Nero és szájbabaszná mindet....
Állítólag a nők azért élnek tovább, mert kb. 2/3-dal többet sírnak, mint a férfiak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de tény, hogy nem könnyen sírok. Nem szoktam olyan filmeken sírni, mint például a Titanic: ugyan már, kit érdekel, hogy Leo megdöglik, vagy Pankrátor, haggyá' má'. Olyannyira, hogy ezt a…..
Filmbook Schwarzenegger TOP 10 2013.10.26 06:00:00
A Szupercella bemutatásának örömére Stallone után elkészítettem az egykori body builder sztár, néhai kormányzó, és örök akciósztár Schwarzi 10 legjobb filmjét tartalmazó toplistát, így ha véletlenül bepótolnivalótok van vele kapcsolatban, akkor már legalább tudjátok, mit érdemes megnézni. Kis…..
ujvareg 2014.01.02 19:47:15
@lonecoyote: a terminátor 1 atmoszférája egy kicsit a cyberpunkra hajaz, emiatt nyomasztó.... a 80as évekre ez elég jellemző volt, robotzsaru, menekülés new yorkból, meg egy halom filmben... Sztem az kicsit túlzás, hogy a 2. résznek nincs hangulata, akárhányszor megnézem mindig benne van a film esszenciájában az a nincs menekvés érzés, és ezt én csak ebben a két filmben éreztem (max arnold Predatorjában még)... A folyékony fém eszméletlen...

Az én sorrendem 1:T2 és a 2:Predator utána már mindegy lenne a sorrend, a többit is szeretem, bár a vigjátékok közül egyik filmjét sem. A régebbi akciófilmjei közül pedig épphogy a vörös zsaru ami nem tetszik, a piszkos alku inkább, annak megvan az a keményvonalas 80nas éveki hangulata....a kommandó meg alap.
Filmbook Stallone TOP 10 2013.10.20 06:04:00
Október 24-én valóra válik egy gyerekkori álom. Egy filmben lesz főszereplő Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger. Persze, játszottak már együtt korábban A feláldozhatók mindkét részében, de ott Schwarzi csak cameozott. A Szupercellában viszont mindkettőjüknek komoly szerep…..
ujvareg 2014.01.02 15:14:30
@Santino89:jó az (legalábbis nekem):D plusz az egyik legjobb filmzene...
ujvareg 2014.01.02 20:00:22
@lonecoyote: egyetértek, a specialista sztem egy igényes akciófilm, és van egy kis erotikus hangulata is, annak ellenére, hogy egy kefélés van benne. A zenéje meg mestermű.
Amugy észrevettétek, hogy a Stallone egyes filmjeinek mennyire jók a zenéi? (Tango és Cash, Cliffhanger, A Pusztitó, A specialista meg sztem a felálozhatók is)
Illetve ő az a fószer akinek nem tudnék listát fontossági sorrendben csinálni, de benne lenne, A specialista és a Dredd Biró is. Nekem nagyon tetszett a Dredd Bíró bármennyire is egyszerü volt, százszor hamarább nézem meg mint az ötödik elemet. A bérgyilkosokat én is lehagytam volna, a copland pedig szintén egy durva nagy film....
Filmbook A nagy füzet (2013) 2016.03.02 06:00:00
Most ömlengjek megint egy egész bekezdést arról mennyire szarban van a magyar film? Nem fogok. Ha valamit párhuzamba lehet állítani az országban: szar film = szar foci. És lehet egyszer egyszer odatesszük magunkat. Megverjük a Grashoppert, csinálunk egy Taxidermiát, de ezek az ordító kivételek, amik…..