Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos) 2014.01.03 12:23:46
@zila5: Nem működik, ne is próbálkozz. Én 7. éve élek egy istenverte porfészekben (Boise, Idaho), és minden évben úgy jövök haza, hogy talán most... aztán két hét után leszegett fejjel ülök a taxiban a reptérre menet és nem is nézek ki az ablakon.
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos) 2014.01.03 12:44:51
@Tamás András György: Van internet. Olvasok is néha magyar híreket. De én ilyen irracionális típus vagyok, hogy anyámat jobb szeretem személyesen ölelni, évente egyszer, 23 órás repülőút után. Érdekes, hogy a bátyám (Brüsszelből) és a húgom (Trondheimből) szintén kb. évente egyszer jönnek. Ők racionálisabbak, vagy mi...
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos) 2014.01.03 13:28:34
@Tamás András György: Valószínűleg nem értettél félre kedves... nem tudom, melyik a keresztneved. Anyám miatt megyek haza, és közben remélem, hogy hátha idén más a valóság, mint amit az interneten olvasni. Vagy ha a valóság nem is már, de érzésre jobb, mint olvasni. De nem jobb. Persze rögtön vissza se menni akkor se tudnék, mert mit csináljak itthon. Itthon mennyit keres egy tanársegéd a bányamérnök tanszéken (van-e itthon olyan)?
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos) 2014.01.02 12:27:10
@Fasza_Kalap: Az idézett cikk egy saját gyártmányú összeesküvés-elméletet tálal, semmi többet. Melyik az a hülye biztosító, aki minden bevatkozásról ellenőrzés nélkül számlákat befogad? Még a magyar (nem speciálisan egészség-) biztosítóknak is van saját orvosa, aki ellenőrzi a térítési igények valódiságát. Az amerikai biztosító alapesetben csak a vele szerződött orvostól (rendelőtől, kórháztól) fogad be számlát. Ha az általa biztosított beteget nem veleszerződött kórházban kezelték, akkor az egy hosszú és kacskaringós történet, mire egyáltalán valamit fizetnek belőle. A fölöslegesnek tartott műtétek összes előzményleletét bekérik és ha nem vág össze a beteg kórelőzményével, akkor csak egy sajnálkozó levél jön. Élni kéne életvitelszerűen 6-8 évet az USÁ-ban, családdal, egynél több államban, mielőtt ilyen hülye általánosításokat leírtok.
Lassú Koyot (a.k.a. Kosút Layos) 2014.01.02 21:18:08
@Fasza_Kalap: Ugyan már, mivel qrták fel így az agyad 3 év CO alatt? Melyik HMO-nál voltál biztosítva? Colorado Springs Health Partners? Colorado Choice Health Plans? Fizetted rendesen a policy-t, mégis mást számláztak, mint ami plan-ben volt? Esetleg nem volt biztosításod és benézett egy gikszer? Privát ügyfélként milyen összeesküvésbe láttál bele, folyton beteg voltál, jártál kórházról kórházra?