Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes Izsó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Ágnes Izsó 2014.01.02 14:29:01
@Wind Callman tér: te wind! beszari egy ember lehetsz? magam előtt látom elkinzott pofádat,, mikor meglátsz egy náladnál értelmesebb, okosabb szebb kutyát,, az irigység megöl mi?félted ami a lábad között van? szerintem a kutya sem találná meg, mert azt már több tudós, orvos is fejtegette, hogy az ilyen embernek nem nevezhető lény", mint pl. te vagy, testileg, lelkileg megnyomoritott tetük,
Ágnes Izsó 2014.01.02 14:29:13
@goldblum: @Gazz: Csak annyi szar, és mocsok lenne a városokban, mint kutya szar,, valószinűleg te csak ezt nézegeted, az ember szart, meg a többit már le sem irom, azt nem veszed észre mi?? te másik tetű.@Wind Callman tér:
Ágnes Izsó 2014.01.02 14:29:25
@genya vagyok: Nagyon igazad van genya! Mind lelkisérült geci, akik igy irogatnak egy élőlényről, és nőkről.Valószinűleg qanyja sem volt, aki megtanithatta volna arra, hogy az ember nem felsőbbrendű lény, csak annak képzeli magát..tisztelet a kivételnek,, én a kivételek közé tartozom.