Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berbapapa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két dolog akadozott eddig az új évben: a havazás miatt a meccsek lebonyolítása, és a pocsék forma miatt a bigfour játéka. Az előbbi probléma megoldódni a látszik, és ezúttal a nagyok is kellemes ellenfelekkel találkoznak. A figyelem középpontjában - minden bizonnyal - a…..
Berbapapa 2010.01.16 17:56:36
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
Berbapapa 2010.01.09 19:55:07
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán. Izzadni - és pontokat…..
Berbapapa 2009.10.31 19:47:53
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
Gregorio leveléből hetekre előre feltölthettük volna a blogot, ne nem tettük, mert a lelkünk legmélyéig sötétfekete ősgonoszok vagyunk, és a szadizmus eddig sosem megtapasztalt bugyraiba alászállva egyszerre adjuk be a többszörös halálos dózist. De előbb hősünk szívhez…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Berbapapa 2009.03.21 17:14:07
@Azazello007: a támogatást értsd idézőjelben, mert ez, sztem elvárható lett volna abban a helyzetben. Normál esetben persze észre sem venném, csak ég a csapat és ilyenkor jobban felhúzza magát az ember a kis apróságokon is.
Dárfur nem távoli probléma, abszolúte nem kell Szudánig menni, ha tömeges kegyetlenkedést akar látni az ember. A Magyar Reklámszövetség és a Marketing Szövetség országos konferenciája idén titokzatos okból a békamotívumra épül. A Kreatív magazinban közölt reklám egy…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Berbapapa 2008.07.08 00:08:35
Ez elmúlt pár nap nekünk is elég volt, hogy egy kicsit kieresszünk és más szemszögből is átpásztázzuk a mezőnyt. Sógorunk (vagyis az enyém, de ugye a királyi többes megszokott) megdöbbentő felismerése inspirált minket, hogy röviden, fotókkal illusztrálva bemutassuk…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Berbapapa 2008.03.12 18:11:29
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
Alig aludtunk két felet, és az angolok máris újabb fordulóba kezdenek. Ez még a magyar bloggernek is sok, nemhogy a magyar futballistának. De azért továbbra is jósolunk, meccset nézünk, ilyesmiket csinálunk. Birmingham-Fulham: 2-0Új edző az egyik, vadonatúj edző a másik oldalon,…..
Arsenal:Fabregas ügynöke szerint Calderón, a Madrid elnöke minden valós alap nélkül nyilatkozta, hogy Cesc szívesen játszana a Madrid mezében. Állítólag a fiatal spanyol teszi el az egyik legkevesebb pénzt - mintegy 40.000 fontot hetente - az Arsenal játékosai közül, ezt a Real…..