Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vihar Hun

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vérfoci 30 éve meghódította a táblás játékok világát, majd hagyták meghalni, visszatért a számítógépre, és most ismét az asztalunkon élvezhetjük a csontrepesztő ütközéseket. De mégis mi ez, és miért ilyen jó?..
Vihar Hun 2017.02.17 20:21:18
Nosfi: a harmadik kiadástól - cirka 1991-92 - lúdul meg a Blood Bowl. Éri el - minimális változtatásokkal - a jelenlegi képét és rendszerét. Nem a játék jó, hanem a közössége fantasztikus. Nem véletlen, hogy képesek voltak életben tartani közel 15 évig egy eltemetett játékot. Sajnos a Blood Bowl rendszer felett eljárt az idő, ezért is várták a veteránok - és gondolkodó geekek - , hogy az új kiadás változásokat hoz a már végletekig kijátszott szabályokba. Mint tudjuk ez nem így történt. Jelenleg a GW csupán a tavalyi World Cup - közel ezer nemzetközi edző/csapat versenyzett Olaszországban - sikerét próbálja meglovagolni és tömni a részvényesei zsebét...a Vérfoci marad ami volt...rétegjáték.

nem várt fordulat: a játék, amire gondolhatsz a Chaos League (szintén a Cyanide Games gyermeke volt,de mióta kooperáltak a Games Worlshop-al , még az oldalukról is levették )

al Dajjal: köszi a link megadását. csakugyan itt van a hazai BB élet "főhadiszállása" és nem a Nosfi által beírt link-en. Minden hónapban versenyt szervezünk, kijárunk a nemzetközi megmérettetésekre és van ligánk is...gyertek... ;)

Mr.Slayer és Raistlin'75: a 2016-os kiadást megelőző legutolsó szabálykönyv a Living Rulebook 6 volt, kiegészítve a 3 félhivatalos -de versenyeken használható - csapatokkal. Ez a jelenlegi kiadással egyidejűleg a GW mindenhonnan levetette. : (
Ezek az aktuális szabályok/csapatok:

www.thenaf.net/blood-bowl/rules/
www.thenaf.net/wp-content/uploads/2013/06/CRP1.pdf
Megvolt a múltkor említett vassalos liga első fordulós meccse. Nem is akárkivel kellett küzdenem, hanem Albion kikiri legkeményebb playájával, akinek bérelt helye van a brit ranglista élén. Nem voltak illúzióim a képességeit illetően, így a magyarfociban szokásos "tisztes…..
            Március elsején összejöttünk a Székesfehérvári Helyőrségtörténeti Emlékgyűjteményben, azaz a MÚZEUM-ban, hogy megvívjuk a Don menti hídfőcsaták utolsó felvonását, a harmadik Urivi csatát. Ez a játék jó alkalom volt arra is, hogy tapasztalt…..
Vihar Hun 2014.03.12 22:11:40
Megvan a várva várt utolsó seregkönyv, itt a blogon még adós vagyok a brit és japán lista bemutatásával, de ezt vettem előre, mert ebben van benne a Magyar Királyi Honvédség. A történelmi hitelesség szempontjából a magyar lista siralmas, viszont játéktechnikailag, megvan benne…..
Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam és kipróbáljam ezt a stratégiai társasjátékot, az öcsémmel sikerült egy próbajátékot játszani. Az első benyomásom nagyon kedvező, a szabályokban illetve a játék felépítésében visszaköszön az ütközet és nyugati front realitása,…..
Nagy Sándor leigázta a görög városállamokat, és szövetségre kényszerítette őket. Álmában sem gondolta volna, hogy ez a szövetség a visszájára fordul majd, és a hellásziak ellene fognak majd össze. Ismét eljött az ideje, hogy erővel kényszerítse vissza őket a szolgálatába…..
Vihar Hun 2014.01.14 22:46:13
Ádámé Quickshot mészárszék 2014.01.05 16:30:28
There is some english text over there down. Ahogy a torna befejeződött, Rollo lassan felnyergelt, és hazafelé indult. Egyedül jött, hiszen a családnak a közelben volt egy kis vára. Egy magányos lovag számára biztonságos út vezetett odáig. Ez az út azonban keresztül vezetett a…..
Ádámé Terepszemle 2013.12.28 12:00:00
Még az előző bejegyzésemmel egyidőben lőttem néhány új fotót a korábban elkészült és az azóta gyártott tereptárgyakról, de a Karácsony forgatagában nem jutott alkalmam bejegyzést is írni róluk. A ház/kút/asztal trió után nekiálltam két sátornak is. Ezek már múlt…..
Ádámé 1:72 Vityillók 2013.11.17 22:37:17
Az elmúlt héten minden alkalommal, mikor szabadidőhöz jutottam a hulla és a hulla fáradt között félúton voltam, ezért a tesztkaland kódja egész végig stagnált. Ehelyett olyan kikapcsolódást kerestem, amit üres fejjel is végezhettem. Löketet a főnököm adott: feldobta, hogy a…..
Elég hosszú kihagyás (suli, meló) után a blogom egy versenyre felkészüléssel folytatnám! Az Epicomp 2013 egy festő-konvertáló verseny, amelyen 6mm-es seregeket lehet elindítani. Úgy döntöttem mivel a Blood Angels seregem a legújabb, legszebb- hát miért ne próbálnám meg velük?…..
Vihar Hun 2014.01.01 19:15:43
Ennek az írásnak az apropójára az Invizítoron akadtam rá, de Bogesz adta az ötletet, hogy szenteljünk az ügynek egy cikket. Misi aki a szakkört vezeti, tanárember révén sikerült megvalósítania a hobbija és a munkája összekapcsolását. Úgy gondolom, hogy minden olyan…..