Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KVili

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiánycikk lett a panel Angyalföldön! Már januárban arról szóltak a hírek, hogy Zugló után a 13. kerületben is kúsznak felfelé a panelárak. Az eladó panellakások árai Budapest 13. kerületében tovább emelkedtek. A januári 190-225 ezer forintos négyzetméterárakhoz képest, ma…..
KVili 2015.07.13 08:59:55
@porthosz: Ezzel azért nem teljesen értek egyet. A reklámok működnek (különben nem csinálnák) és nem feltétlenül ott, hogy most azonnal indulj el a Tescoba, vagy vegyél lakást, hanem amikor döntéshelyzetben vagy.
Hogy a cikknél maradjunk, ha én éppen egy panelt szeretnék venni a 13. kerületben és találtam is egy jót, de az eladó 300 ezer forinttal drágábban adja mint amennyit én eredetileg terveztem, akkor megadom-e ezt az összeget? Ha mindenhonnan azt hallom, hogy nincs, vagy nagyon nehéz megfelelő lakást találni, akkor hajlani fogok arra, hogy lemondjak valamiről és inkább kifizetem a magasabb összeget. Az eladó sem fog engedni, mert ő is azt hallja, hogy a pozíciója erős, vagyis felhajtjuk az árat. Ugyanez van akkor, ha valakinek arról kell döntenie, hogy halassza még a vásárlást vagy vegyen, az elmúlt egy év tapasztalatai alapján elég biztosan kijelenthető, hogy aki amúgy is fél-egy éven belül akart lakást vásárolni, annak érdemes minél előrébb hoznia azt. Ezeken a pontokon érzem az ingatlanosok és az ilyen cikkek hatását, megerősítik az amúgy is biztos vásárlókat. Viszont nem tudom, hogy ez meddig tarthat, mekkora a potenciál a piacban.

A bankok tartogatták a nyakukon maradt ingatlanokat. Nem új bedőlésekre gondoltam, hanem a régiekre, amiket még nem értékesítettek. Nem tudom, hogy ezt azóta megtették-e már, vagy még mindig sok a beragadt ingatlan.

Azért értéke, arányaiban valószínűleg ugyanúgy fog változni, viszont az ára nem biztos.