Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeti68

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik eddig olyasmikkel vádolták az Appleblogot, hogy az bulvárosodik, azok megnyugodhatnak, minden állításuk értelmet nyer: kicsivel a Blikk-színvonal alá süllyedek és úgy megmártózom a mocsokban, hogy azt hónapokig sem mosom le magamról. De hát vasárnap van, hétvége, annak is az…..
Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a…..
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
Ezt a csodálatos nőnapot egy tanulságos novellával zárjuk, amiben a szabad párkapcsolatban élő nő behajtja a szexet, nem problémázik, vár, éli életét. Persze a férfi a pöcs a történetben, mert néha hazautazik, és ennyi. Hmm… Hetek óta gondolkodom, mit lehetne ide…..
Lenne egy kérésem: ha valakivel meg akarjátok szerettetni a House-t, ne ezt az epizódot mutassátok meg neki. Vagy kapcsoljátok ki úgy a 14. perc környékén. Annyira nem house-os az egész, hogy fáj, David Shore már megint valamit bevett, amit nem kellett volna. Az epizód előnyei egy…..
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..