Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitymalat

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hát az ok, hogy a kommunikációs iroda levelei a spam kategóriát súrolják, (kedvencem a kertész campusos phd védések, aminek még a címéből sem értek egy szót sem) de ez azt hiszem a legalja:  Tök jó, hogy olyan karunk van az egyetemen, ahol mindenki irogathat mindenkinek.…..
CORVINULL TUF 2009.01.12 22:21:03
Az oktatás kritikán aluli Minden évben elkeseredetten számolnak be róla, milyen kevés hallgató látogatja az előadásokat, persze arra nem gondolnak, hogy esetleg bennük van a hiba. Természetesen tisztelet a kivételnek. Mivel egy másik egyetemen is hallgató vagyok, van…..
pitymalat 2009.01.25 00:36:11
@korrumptőr:
Kedves Korrumptőr!

Nem érzed esetleg szükségét, hogy teljesítsd a tárgyaid? Állítólag még a közgázon is szoktak olyat.

no meg az összeg:
Az egyetem azért szed ennyit, mert megteheti. Mivel mindenkinek van legalább 1 de inkább két nyelvvizsgája érettségikor az elszúrt bacheloros felvételi rendszer miatt, úgyhogy az igazán rászoruló kevés. Másrészt a többieket minősíti, de még akkor is a BCE a legjobb az országban. Ha drága mennj mondjuk egerbe, ott még ingyen laptopot is kapsz.
felvi.ektf.hu/?q=hallgatoi_laptop
pitymalat 2009.01.25 19:49:36
@kukuriku:
az egyetemi szabályzatokban a legnagyobb módosításokat júniusban csinálják. Így könnyebb bevezetni az új évfolyamoknak.
Abból a szempontból igazad van, hogy küldhetett volna bárki is egy emilt, de ez azon nem nagyon változtat, hogy a tárgyakat teljesíteni kell.
Minden egyes év decemberében eljön az a nap, amikor az emberek azt a visszautasíthatatlan késztetést érzik, hogy elmenjenek vizsgázni szimulációból. Már a neve is izgi. Kár, hogy a tárgy nem az...Képzeljetek el egy oktatót, fitatal, szimpatikus, nem főállású tanár, úgy tűnik,…..
Ezen a videón konkrétan 15 perce fetrengek a röhögéstől. Az orosz filmipar visszavág King Kongért és Godzilláért! Itt van Szása a mérges teknős! Úgy érzem blogom elérte a szakmai csúcspontját! Év videója gyanús! ..
pitymalat 2008.04.16 16:49:21
CORVINULL Trautmann László 2008.01.14 16:00:00
A mikró tanszék vezetője és a K kar feje. Hamar felhívta magára a figyelmet alternatív gondolataival, de igazi balhé akkor lett, mikor a a mikró tananyag megreformálására vállalkozott.  Bár volt vizsgálat és meghallgatás az anyagairól, végül semmi lényeges nem történt. A…..
Ha már úgyis szó esett arról hogy szar a HalVel, álljon itt egy kis hökös promó: A hallgatók körében közkeletű nézet, hogy a hallgatói véleményezésnek nincs semmi érdemi hatása. Ez a vélekedés sajnos önmagát beteljesítő: a hallgatók nem töltik ki a kérdőíveket, mert…..
Tiszteletkör Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy egyelőre a Corvinus Magyarország legjobb közgazdaságtudományi képzését adja. Ez a cikk nem vonatkozik minden oktatóra és hallgatóra, de fel szeretné hívni a figyelmet olyan problémákra, melyek nagyon is jelen vannak…..