Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konteológus

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénzrendszer miatt éhezik sok millió ember és halnak meg naponta tízezrek éhínség miatt. A pénzrendszer miatt él rengeteg ember emberhez méltatlan körülmények között hajléktalanként vagy nyomornegyedben. A pénzrendszer miatt a cégek a profitot hajkurásszák, és ezért olyan…..
„Soha ne kételkedj abban, hogy egy gondolatokkal teli, elkötelezett emberekből álló kis csoport meg tudja változtatni a világot. Csak ez az, ami valaha is képes volt erre.” - Margaret Mead   Kinek is van társadalmunkban valójában hatalma? A háttérhatalomnak? A politikusoknak? A…..
Sokaktól hallottam már, hogy nem. Mégis sokak teszik fel rá az életüket. Akkor mi az igazság? Én csak az enyémet ismerem. Csak azt mondhatom el, hogy nekem mit jelent. Jelenleg elszomorít. Nem a pénz. Hanem az, amit a pénz hoz ki az emberekből. A pénz út lehet sok mindenhez. Sok…..
Az alábbi táblázat összehasonlítja a begyöpösödött emberek gondolkodását a valósággal, illetve a nyitott emberek gondolkodásával. Amit a begyöpösödött gondolkodású emberek gondolnak A valóság Politika A begyöpösödött emberek azt hiszik, hogy attól jobb…..
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
A cikk az alábbi cikk fordítása: Evolution and the Debt Crisis - Is it time to adapt? Evolúció és az adósságválság - Ideje alkalmazkodni? Hogyan tudjuk mi megoldani a globális adósságválságot és helyreállítani a gazdaság stabilitását és növekedését? Úgy tűnik,…..
Az alábbi táblázat összehasonlítja az életnek értelmet adó területeket a jelenlegi és egy ideális társadalomban, mint a Venus Project. Jelenleg Ideális társadalomban Szórakozás Az emberi élet egyik alapvető szükséglete, hogy érezzük jól magunkat, vagyis hogy…..
Az alábbi táblázat összehasonlítja a társadalom bizonyos területeit a jelenlegi és egy ideális társadalomban, mint a Venus Project. Lehet, hogy egyeseknek nem fog tetszeni minden, ami itt le van írva. Ha így érzel, tedd félre a nem tetsző szöveggel kapcsolatos előítéleteidet, és…..
„Ez a világ, mellyel eltakarják szemed elől az igazságot. Az igazságot? Hogy egy rabszolga vagy, Neo.” - A Mátrix   „Senki sem reménytelenebbül rabszolga, mint aki tévesen hiszi, hogy szabad.” - Goethe   Nyilvánvalóan sokan tisztában vannak azzal, hogy nem jó…..