Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArteReya

154 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különböző színű bőrproblémák elleni harcban egy megfelelő minőségű színes korrektor-paletta a legjobb fegyver, amit bevethetünk. A mai bejegyzésben egy olyan terméket láthattok, amit már hetek óta napi szinten használok, és ki merem jelenteni, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb választás, nem…..
A Merz Spezial maszkokat talán nem kell bemutatnom, a német márka 50 éve igyekszik minden bőrtípusnak megfelelő termékeket készíteni, kedvező áron. Egy újdonságba futottam bele, mely hyaluronsavval és apró arany-szemcsékkel varázsol ragyogó arcbőrt - és tényleg. Egy sűrűbb állagú, mégis nagyon…..
Egy igazán magával ragadó Essence trendkiadással búcsúztathatjuk majd augusztusban a nyarat, nézzétek meg ezt a kis képes összeállítást, és ne felejtsetek el feliratkozni sem! :)..
Augusztusban ismét a fémes csillogásé a főszerep, ehhez pedig minden szükséges eszközt meg is találunk az Essence awesoMetallics limitált kiadásában...
Ha nyár, akkor fesztivál. Ha fesztivál, akkor színek. Az alábbi tippet azonban bármilyen nyaralás, pihenés vagy esti koktélozás alkalmával hasznosítani tudjátok, bármikor, amikor épp nem áll rendelkezésetekre a szivárvány minden színében szemceruza, tus, mégis egy üde, vidám összhatást szeretnétek.…..
Az Essence Next Stop Summer trendkiadásában (a teljes kollekcióról régebben már olvashattatok a blogon) volt még egy érdekes termék, méghozzá a bronzosító és ragyogást adó airbrush - arcra és testre egyaránt használható, mely meglepően nagy kiszerelés a maga 150 ml-ével. Természetesen kipróbáltam a…..
A Maybelline új Vivid Hot ajaklakkjaival ismerkedem, nézzétek meg ezeket a csodás árnyalatokat, és nyerjétek is meg az egyiket! Emellett láthattok Essence újdonságokat, valamint egy Catrice és egy Uriage terméket is!..
Július közepe-vége felé érkezik egy újabb elegánsra sikeredett Catrice trendkiadás a napsütötte ragyogás szerelmeseinek, ez pedig a soleil d'été, mely csak remélni tudom, hogy élőben is olyan izgalmas lesz, mint amilyennek a képeken tűnik...
Az Essence és a Chupa Chups együttműködésének köszönhetően hamarosan újabb jópofa és természetesen illatos kollekciónak örülhetünk, felidézve gyermekkorunk nyalókás korszakát. Lássuk, mi minden kapott helyet a június vége felé polcokra kerülő limitált kiadásban!..
Sebesen közeledik a nyár, mi sem mutatja ezt jobban, mint az egyes márkák vakációs trendkiadásai. Ebben a bejegyzésben az Essence "Next stop summer" darabjait láthatjátok...
A Maybelline 24Karat Nudes palettájára nagyon kíváncsi voltam, pedig a korábbi Nude palettákból egyet sem vettem meg, mert bár nagyon jól kihasználható daraboknak tűntek, csodás színösszeállításokkal, valahogy élőben mégsem győztek meg... Ebből a palettából nem volt kint teszter, így teljesen…..
Life is a festival! Az Essence új limitált kollekciójában az élénk színek mellett a cuki csomagolás és a jópofa termék-elnevezések gondoskodnak az igazi hippi-hangulatról. Napsütés, nagy mosoly, szabadság! Lássuk a kollekciót!..
Rengeteg Catrice újdonság került a drogériák polcaira a szortiment frissítésnek köszönhetően, valamint nagyjából egyidőben két limitált kiadás is kijött, a Pulse of Purism és a Prét-A-Lumiére. Ezekből válogattam néhány izgalmasnak tűnő terméket, nézzétek meg a videót és a képeket!..
Imádom a bronzosítókat, mániákusan :) Egyszerűen fantasztikus, ahogy egy laza mozdulattal életet lehelnek egy sápadt arcba. Nagyon ritkán készítek olyan sminket, amikor nem vetem be - még ha nem is látható konkrétan, hogy ott van, akkor is sokkal egészségesebb összképet kapunk, ami főleg ilyenkor…..
Ha jól emlékszem, Wayne Goss mondta valamelyik videójában, hogy manapság már minden hetero férfi is tudja, mit jelent a kontúrozás, mert annyira feltűnő a lányok arcán, nem lehet nem észrevenni. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, kétségtelenül nagy divat, de kontúrozni sem csak egyféleképpen…..
ReYa Arte Drogériás szerzemények 2017.01.19 20:10:48
Az elmúlt napokban rábukkantam néhány érdekességre, amiket tesztelésre érdemesnek találtam, ezekről láthattok swatchokat, illetve Youtube-on is megnézhetitek őket, ha ti is próbáltátok már valamelyiket, számoljatok be róla! Végre eljutottam a Mammut2-ben lévő Rossmannba, ahol P2, RdL és Bronx…..
ReYa Arte Üde arc pillanatok alatt 2017.01.16 21:21:22
Elindult a Youtube csatornám! Ha nem szeretnétek lemaradni a gyors és egyszerű tippekről, amiket a mindennapok során is bevethettek, akkor iratkozzatok fel, és tartsatok velem ott is! Remélem találkozunk :)..
A Catrice szortiment 2017 tavaszán/nyarán is számos újdonsággal bővül majd, és igazán izgalmas termékek is találhatóak köztük, úgyhogy egy gigantikus hosszúságú bejegyzéssel készültem nektek, sok-sok képpel, nézzétek csak!..
Egy nagyon cuki kis beauty-boxot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani - ha még nem ismeritek, mely az ajakkencék szerelmeseinek lehet igazán érdekes. Minden hónapban egy helyes kis nesszeszerben érkeznek a teljes kiszerelésű termékek (4-5 darab), ráadásul olyan márkák, amik Amerikában népszerűek, de…..
Itt is a következő 5 perces smink, melyet egyszerűen csak Pók-csóknak neveztem el, a képen látjátok is miért. Ha lemaradtatok volna az előző vámpír-ajkakról, azt is nézzétek meg...
Nemsokára megint itt van Halloween, az ijesztő kosztümök és arcfestések éjszakája. Sokan utolsó pillanatban döntik el, hogy mégis elmennek egy buliba vagy épp nincs kedvük órákat készülődni, viszont egy gyors, mégis hangulatos sminket szívesen feldobnának indulás előtt. Nos nekik szeretnék segíteni…..
Novemberben érkezik a Catrice új limitált kollekciója, a Victorian Poetry, mely nevéhez méltóan meleg nude árnyalatokat, barack, lila, bordós illetve szürkés tónusokat tartalmaz, és természetesen múltidéző, stukkó mintázatú csomagolást kapott. Van néhány igazi kincs közte, vessetek rá egy…..
Vészesen közeledik az idei karácsony, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy elkezdődtek az adventi kalendáriumok árusításai illetve előrendelései, ilyenkor pedig igen csak résen kell lenni, ha valaki szeretne megkaparintani egy számára kedves darabot, hisz pillanatok alatt ki is árusítják…..
ReYa Arte Drogériás kedvencek 2016.10.04 19:16:03
Ismét jönnek a Glamour-napok, így gondoltam összegyűjtöm a kedvenc őszi drogériás sminktermékeimet egy bejegyzésben, hátha valamelyiket ti is kipróbálnátok, és legalább most kedvezményesen be is szerezhetitek őket...
ReYa Arte Essence Contouring duo-k 2016.09.26 15:39:58
A Rossmannban nézelődve elidőztem kicsit az Essence standjánál, és főleg a Contouring termékek kötötték le a figyelmem, mert egész jókat olvastam róluk külföldi oldalakon. Végül két darab jött velem haza, lássuk őket picit részletesebben...