Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tjay_hun

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Tulajdonképpen nem is értem, miből gondolták a cseh tévések, hogy egy olyan valóságshow-val nem lesz senkinek semmi baja, amiben bekopog a Gestapo, hogy a fatert elhurcolja, mert hát az 1939-45 közötti időszakban ez rutinszerűen előfordult a műsornak helyszínül szolgáló egykoron…..
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
UPDATE Az Index nevű hírportál még hisz a látványtervekben és a kivitelezői nyilatkozatokban, és erre hivatkozva egy cikkel cáfolja posztunkat. Magam is elbizonytalanodtam, hogy jól láttam-e a betont a medencében, ezért az alábbi kérdést tettem fel Dávid barátomnak, akivel…..