Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Engelchen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
Engelchen 2015.12.21 00:37:00
Lehet ujjal mutogatni a Budportra/Wizz-re, és elküldeni őket a francba, de akármennyire is szomorú és depresszív tény, az esetek 98%-ban az utas a hülye. Aki pedig úgy vásárol repülőjegyet, hogy olvasni nem tud hozzá, az pedig fizessen nyugodtan, hátha abból tanul, ha másból nem.
Találkoztam olyan esettel is (konkrétan naponta van ilyen), hogy az utas azt sem tudja, mi az a beszállókártya, és hát nyilván a Wizz Air a hibás, amiért nem bérel fogtündéreket ahhoz, hogy a kedves utast minden éjszaka fölrázzák, és csengő hangon a fülébe súgják, hogy: "Csekkolj be online te állat, és nyomtasd ki azt a szart, mert fizetni fogsz!"
Aki meg jogosítvánnyal, vagy Mekis Smart kártyával akar elutazni személyi igazolvány vagy útlevél helyett, azt inkább nem kommentálnám. Mert ilyen utas is van, és akkoris a Wizz/reptér a köcsög.
Több ismerősöm is utazik fapadossal, egyiküket sem büntették meg eddig, nyilván azért, mert mindegyiknek van annyi esze, hogy leméresse a csomagot.
A Budportos sem személyiségből eredő szexuális orientációból méregeti a csomagokat és büntet, hanem azért, mert ez a munkája (!!!), és mert a Wizz megköveteli.
A hangnemről meg csak annyit, hogyha az utas együttműködik, a másik is normális lesz hozzá. Nagyon bonyolultnak hangzik, pedig nem az.
Ha pedig az utas tirpák módjára hőbörög, és vitatkozik az egyéni hibájából eredő büntetés miatt, akkor ne várja azt, hogy a másik toleráns lesz vele. De ez szerintem az élet minden terén így van, ki lehet javítani, ha tévedek.
Én elhiszem, ha pár légitársaság/földi kiszolgáló unszimpatikus, nekem is megvan a két csoport, de azért nem kell habzó szájjal átesni a paci túloldalára. Ha repülővel utazik az ember, utazzon tudatosan, ne vigyen ötezer forintos literes bort UB-ra 15 centis konyhakéssel együtt, stb. Ha az utas betartja a szabályokat, a kutyát nem fogja érdekelni, ennyire egyszerű az egész.