Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarorszagkapitany

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Groupama Lajos családja hálás a Fradinak, amiért az egykori méltán ismeretlen focistáról nevezték el az új stadiont. "Köszönöm a Fradinak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, Tarlós István főpolgármester úrnak, és az izé úrnak, aki azt a szép beszédet mondta,…..
magyarorszagkapitany 2014.08.12 22:16:52
Istenem! Most mit kell vitatkozni egy-két nyamvadt önkormányzati mandámunon? Ezek tényleg ekkora fasszopók! Mintha olyan egyértelmű lenne, hogy nem ez a hazaáruló fidesz fog nyerni. Ezek sose fognak megújulni az biztos. Ide vezetett az, hogy soha nem hagyták megtisztulni a politikai…..
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
magyarorszagkapitany 2014.08.10 23:29:31
Mi ez má? De most komolyan? Azt hitték, hogy nem veszi észre senki? Vagy totál hülyének néznek ők is mindenkit? Tisztára mint a fidesz. Hogy képzelik, hogy csak úgy önhatalmúlag módosítanak egy több szereplős megállapodást? Már megint ez a kibaszott hatalomvágy! Meg ez a tök…..
Fasza kis ország ez. Illetve az lehetne, hogyha nem ilyen dillettáns, harácsoló bagázs vezetné, és kapna benne hatalmat, immár 25 éve. Pedig akkor még minden olyan jónak tűnt. Nehéz volt. Nagyon nehéz, de a reményt, hogy egyszer csak jobb lesz, azt nem vesztettem el. Most is…..