Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shooter26

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello, ha magadra ismertél, akkor jó helyen jársz, mert ez a blog pontosan Neked szól. Neked, aki elakadtál az Életedben.  Mert egyedül élsz a macskáddal.  Mert 5 évvel ezelőtt is azt tervezted, hogy 30 éves korodra családod lesz, férjjel, gyerekkel, kertes házzal, macskával, de jelenleg egy…..
Úgy érzeld elvesztél? Sehol sem tart az életed?   Hello, ha magadra ismertél, akkor jó helyen jársz, mert ez a blog pontosan Neked szól. Neked, aki elakadtál az Életedben. Neked, aki egyedül élsz a macskáddal. Neked, aki az elmúlt évben többször állást változtattál, mert nincs kedved…..
2016.07.19. este 19:00 Nem is vártunk sokat, már másnap újra találkoztunk Petivel. Sétáltunk a Duna-parton, kávéztunk, beszélgettünk. Határozott, kiegyensúlyozott pasi benyomását keltette. Tudja, hogy mit akar az élettől, tudja hogy merre tart. Csak döbbentem hallgattam. Fontos neki a karrierje,…..
Szex az ex után Az első randi 2016.07.28 20:01:35
2016.07.19. este 21:00 Én és az építész srác vadul koptatjuk a billentyűket. Nagyon megy a chat. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. 8 év után vége a kapcsolatának. Az exemmel 6 évig voltunk együtt...Pezsgek. Értelmes, jó pasi, felcsigázott, hogy mi van, ha a valóságban is ilyen helyes! Otthon,…..
2016. 06. 16. 16:00 Egyedül vagyok a lakásban, a szállítók felhozták az utolsó adag cuccot is, fizettem és már mentek is. Minden idegen. A cuccaim papírdobozban, kukászsákban. Minden le van fóliázva. Ez elviselhetetlenül üres. Leültem a fekete bőrkanapéra, hátradőltem kezemben a telefonommal. Kit…..
2016.07.16. reggel 9:00 6 év után szó nélkül elköltöztem és csak ezt a levelet akartam otthagyni az otthonunkba. Szia! Úgy érzem, hogy nincs okom menekülve távozni, megtehetem mindezt emelt fővel. Most már tudom, hogy minden kapcsolatban ott a kockázat, hogy egy szív összetörik akarva,…..
A karácsonyi ünneplések és a tegnapi szuper képes poszt (aki még nem látta azt feltétlenül nézze meg!) után ma kissé visszazökkenünk a hétköznapokba, ami persze nem tart sokáig, hiszen nyakunkon a szilveszter... Biztosan észrevettétek az oldalon a DEKRA Akademie szakápolói…..