Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alonso Mosley FBI

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Guido Bergmann/Bundesregierung - Pool via Getty Images Hungary Annyira nagyon magas labdát adott az ötös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa a magyar kormány egyes számú üzenőfüzetében, a Magyar Időkben, hogy szinte fáj leütni. Bayer Zsolt ugyanis terjengős publicisztikában fejtette ki,…..
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Alonso Mosley FBI 2018.05.05 12:49:07
@mi a lófasz?: "csak a vesszőt hagynám el az Orbán elől"

Én odatenném a vesszőt az Orbán elé, ha érted hogy hogy értem :)
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Alonso Mosley FBI 2017.06.28 08:38:18
@blogozdki: Neeeem, a "Fehér négyzet fehér alapon" igazi műalkotás! Oké, nem kortárs, de akkoriban kezdődött az "adjuk el a nagy semmit művészetként"-vonal. Lásd még Duchamp...

Pár éve volt az ARC kiállításon egy nagy művész, akinek az a számla volt a műalkotása, amit azért adott, hogy megvesszük a műalkotását, ami a számla........ ajjjjj.
Az ember úgy képzeli, hogy a fiúk nagyjából 70, a felnőtt férfiak 60 százaléka komoly áldozatokra lenne képes azért, hogy övé lehessen Luke Skywalker fénykardja...
Alonso Mosley FBI 2017.06.14 14:45:31
Ez itt fent a Deuce előzetese, az HBO-ra ősszel érkező David Simon-George Pelecanos sorozaté, ami az 1970-es és '80-as évekbe viszi majd el a nézőt, abba a korba, amiben a New York-i Times Square volt a pornó egyik fellegvára, nem pedig a budapesti Gattyán-villa. A The Deuce-ban James Franco lesz a…..
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
Alonso Mosley FBI 2017.05.02 12:35:36
@polpetti: Én is ott voltam Etyeken, ahol tortafaló is! Szerintem a párokat különböző helyeken adták össze, mert a képek alapján az előre bemutatott 2 pár helyszíne más, mint ahol voltunk.

Biztos forrásból tudom, hogy valós volt minden, jogilag is. És az esküvőn látták egymást először.
Alonso Mosley FBI 2017.05.02 21:31:41
@tortafaló: Kérlek vedd ki a kihallgatólámpát az arcomból, én csak a szertartáson voltam. Jó jeges volt az út :)
MENETSZÉL2016 Búvár a síneken! 2017.04.25 08:57:52
Szemből nem olyan feltűnő, olyan mintha szemüveges lenne Korábban, valamelyik vasútmodell prospektust böngészve tűnt fel ez az érdekes formájú mozdony. Amíg a Laminátkával természetes környezetében futottam össze, a Búvárt csak mint modellt ismertem. Meg kell hagyni, ez is érdekes formájú gépezet.…..
Egy londoni startup végleg leszámolna a környezetszennyező műanyag palackokkal, és ehető vízgömbökkel oldaná meg az emberek folyadékbevitelét...
Ezek az utak számomra a MUST HAVE kategóriába esnek. 2 éve Zakynthoson szerettem bele teljesen a veszélyes utakban és ez a szerelem máig kitart. Egyszerűn szóhoz sem tudok jutni tőlük (pedig ez nálam ritka, mert nőből vagyok és jó beszélőkém is van, szóval képzelhetetitek, hogy milyen ritka…..
Szlovákiában már elindult a liberalizáció a vasúti közlekedésben, és drámai események zajlanak, de a végkifejlet csak a karácsonyi szezon után várható. Úgy tűnik, hogy egy magánvasút kiszorítja az államvasutakat a legfontosabb távolsági vonalról. A vasúti közlekedés…..
Két héttel ezelőtt, mikor Liberec (és egyben a vele szomszédos Jablonec) villamosüzemében tett látogatásunkról meséltünk olvasóinknak, már tettünk néhány utalást arra, hogy a kötöttpályás közlekedés nem merül ki ebben, és az államvasút vonataiban sem… most végignézzük, hogy miért is érdemes még…..
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
Alonso Mosley FBI 2015.10.21 12:08:11
@PongLenis: a rohamosztagosok nem klónkatonák, hanem sorozott állomány, természetes úton született emberekből. Már a régi részekben is így volt (ld. Lucasék által kiadott sorozási propagandaplakátok, amikre semmi szükség nem lett volna, ha klónok).

Az nem zavart, hogy Jango Fett klónjai kreolok? Vagy az nem gáz? Bocs, nem vagyok otthon fajgyűlölésben. Talán felvilágosíthatnál, kedves Fagy Nasz :)
Ezt a hölgyet itt fent Enki Bracajnak hívják, és az egyik albán tévé bemondónője. Nem régóta, ahogy az a videóból is kiderül, mert ugyan a nyelvet nem beszélem, de azt én is látom, hogy a 21 éves csaj bizonytalan, és nem nagyon találja a ritmust, de hát a csöcs az csöcs az…..
Alonso Mosley FBI 2015.09.23 10:15:28
@hordalek: Én meg attól, hogy az "itt-ott" kötőjellel írandó.

Lekvár vs. nagymama: 1-0.
HamPLÓ Wireless-less 2014.06.14 08:00:00
Nem gondoltam volna, milyen jó dolgunk van: itthon legalábbis lépten-nyomon ingyen wifibe botlik az ember: plázákban, közösségi tereken - de a MÁV-nál se csak az IC-ken van ilyesmi már, legutóbb a sima szobi ingákon (zónázókon) is tudtam használni - és persze a pozsonyi…..
  a halálvonat, fotó: haritonoff.livejournal.com A helyszín a Szovjetunió, Moszkva, időpont 1983. augusztus 9. Nem, Stirlitz nem volt ott. A Szovjetunió Kommunista Pártjának Központi Bizottsága úgy határozott, hogy zöld utat ad a РТ-23УТТХ "Молодец" programnak. A fejlesztést a NATO az SS-24…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Nagyon belejöttem az utólagos oldalkészítésbe: a ZiU-búcsú és a villamosüzem 125 évének ünneplése után egy újabb olyan beszámolót is megcsináltam, amit korábbra terveztem: a kettes metró szovjet szerelvényeinek kivonásáról szólót. Az más kérdés, hogy ezt a projektet…..