Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thotzoltan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédországban Rihanna koncert ellen tüntetnek: "Isten átkozza meg a pop királynőjét!" 1. Míg Magyarországon az Alaptörvény rendelkezik az állam és a vallás szétválasztásáról („Az állam és a vallási közösségek különváltan működnek. A vallási közösségek önállóak.” VII. cikk, 3.), a muszlim…..
thotzoltan 2018.03.07 08:43:53
@DomiShalhoub: Hitlerből is csak egy volt,mégis 70 éve ezt szajkózza a média! :P
Isten megteremté Ádámot és .........(nem Bélát!!!) Évát! Pont..
Sok hsz-ben írtam és most egy bejegyzésben is. Ezen motorok kartel szellőzésének a megoldását a gyár külső szelepek és csövekkel oldotta meg. Na ha ezen csövek valamelyike lukas, akkor furcsa hibát tud okozni, és még a gép sem írja ki.111-es motoroknál: Kompresszor jobb oldalon,…..
Igen ez így szokott lenni. Sokszor jön be így az ügyfél, sőt találkoztam már olyanal is, amikor csak pár órára állította le autóját. Ilyenkor, vagy igénybe veszik a 24H szolgálatot (sok pénzért) vagy behozzák tréleren, vagy megoldják maguk. Amint bekerül az autó a szervízbe,…..
Mercedes-Benz művek Bemutatkozás 2009.06.20 20:38:00
Sziasztok!Egy Mercedes-Benz műhelyben dogozom és gondoltam csinálok egy blogot, ami az életem értelméről szól a szerelésről. Ha más márkájú szakműhelyben dolgoznék talán akkor is megosztanám a közönséggel az információkat.Egy két előzmény a Mercikről: Mielőtt még nem…..
thotzoltan 2013.12.31 14:55:21
Hi!
Hát ebbe azért nem mennék bele,hogy prémium!:)
Az én olvasatomban ez nem nagy,hanem piti megoldás,de ez nézőpont kérdése..nem dolgozom nekik,viszont kifizettem egy rakás pénzt,és elégedetlen vagyok!:(
Pontosan mitől is lenne az ma már egy MB?Egy sima középkategóriás autó,qrva drága megoldásokkal..Seat Toledo PDTI 2.0 automata DSG,majd Opel Zafira 1.9 CDTI 150 LE Sport automata autóim voltak,egyiknél sem próbált a gyártó ilyen ócska trükkökkel pénzt lehúzni...
De ezt nem rajtad akarom elverni,nehogy magadra vedd!:)
Német oldalakat böngészgettem,ott sokkal erőteljesebben fejezik ki magukat az emberek,hiszen megveszel egy nem túl olcsó autót,benne egy Command online rendszerrel,és kiderül,hogy egy rakást sz@r...ugyan ezek a gondok,amiket én is leírtam,csak ott még megtoldva a nettel!
Amikor árulják az autót,nem hívják fel a figyelmedet rá,hogy ez csak bizonyos telefontipusokkal működik!
Megkockáztatom,hogy akkor a MB által használt protokol a rossz,hiszen nekeik tudniuk kell,hogy a világon nagyon sok ember az Aple felhasználója..tehát ügyfélbarát eszközöket kellene kifejleszteni,nem nekem kellene hetek óta a neten kisérleteznem,hogy hátha sikerül megoldást találnom rá!?
Az már csak hab a tortán,hogy felhívtam őket(Papas),elmondtam,mi a gondom,no problemo:bejön frissítjük a fejegységet..nem filléres történet..és jó lesz..miután én hitetlen tamás vagyok,kértem had beszéljek azzal,aki ezt csinálni fogja,hiszen ha már pénzembe kerül,szeretném tudni,hogy lesz-e értelme..a válasz a kollégától:ez nem oldja meg a gondot,kell bele még egy SAP 3V modul is..aminél azt látta,hogy nem kompatibilis az Iphonnal..
bent voltam náluk;és kérdeztem,hogy tolatókamera megoldható e az autómban..azt mondták ,nem..
csak ha interface,meg ez,meg az,nem is mondok számot..
azóta vidáman működik az autómban a tolatókamera..és nem horror összegért..szóval nem a szívem csücske egyik sem..
Hol találok olyan oldalt,ahol a pontos adatokat megtalálom az autómról,hogy miből mennyi,és milyen kell bele..olaj,milyen olajak használhatók,gumi nyomás,stb..szóval feltöltési adatok,illetve műszaki..
BUÉK!!!:)