Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OM_Ancsa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dolomitok az Alpok egyik hegycsoportja, Észak-Olaszországban terül el. Egyik legjellegzetesebb része a Sella csoport (Gruppo del Sella), amely a lenyűgöző szépségén túl a síelők körében is különösen népszerű. Nem csak Európában, de gyakorlatilag az egész világon nincsen párja a Sella Ronda…..
OM_Ancsa 2019.10.20 19:05:08
A karácsonyi ünneplések és a tegnapi szuper képes poszt (aki még nem látta azt feltétlenül nézze meg!) után ma kissé visszazökkenünk a hétköznapokba, ami persze nem tart sokáig, hiszen nyakunkon a szilveszter... Biztosan észrevettétek az oldalon a DEKRA Akademie szakápolói…..
OM_Ancsa 2013.12.27 23:03:01
@Zoole: Kedves Zoole, ajánlom figyelmedbe a facebook oldalunkat!
www.facebook.com/szakapolas?ref=hl
Ott fel vannak tüntetve a minimálbérek. Az 1500 euro, az a minimálbér, amit garantálunk. Az, hogy a szakápoló milyen adósávban van, mennyi éjszakai és hétvégi pótlékot kap, mennyi túlórát vállal, már rajta múlik. A gyakorlati idő alatt pedig tanulásról van szó, nem ingyenmunkáról.
OM_Ancsa 2013.12.28 00:03:46
@nyuszigonosz:
Nem szeretnénk senkit kihasználni, megkárosítani. Törvényes keretek között, szabályosan működik a DEKRA Akademie programja. Cégünk nem ma jött létre, történelme van.
A DEKRA 1925-ben Berlinben jött létre; hivatalos elnevezése „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület").
OM_Ancsa 2013.12.28 16:36:01
@Zoole: Nem sablonszöveg, nem beetetés. Nem akarunk senkit átverni, megkárosítani. Cégünkent 1925-ben alapítottuk, azóta sikeresen fennáll működése.
Megint csak, egy facebook posztunkat tudom figyelmedbe ajánlani.

KITÖRNI, VÁLTOZTATNI TUDNI KELL!
Minden eredmény, siker, áldozatokkal jár, de ha tudjuk miért csináljuk, akkor igazán megéri. Látni kell a célt, a miértet!
A DEKRA Akademie ingyenes képzése egy lehetőség. Valóban nem könnyű munka mellett heti két nap tanulni. Lavírozni a család, a munka, és a képzés között nem egyszerű! Nem ígérünk kolbászból kerítést!
Tanulást, nyelvismeretet, magas elvárásokat, kitartást, és biztos állást! Igen, ezeket adjuk. Olyan kézzelfogható tudást, amit senki nem vehet el szakembereinktől. Perspektívát, amit itthoni gazdasági lehetőségek nem tesznek lehetővé.