Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törpikeeee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Olyan 17 éves lehettem. Tornaóra volt. Átöltöztünk, és lementünk a terembe. Mikor futottunk, egy srácnak, aki előttem futott, kilógott az alsója. Én csak röhögtem. Mikor a bordásfalnál kellett gyakorlatokat csinálni, pont vele voltam párban, a tanár pont arra jött,…..
törpikeeee 2013.12.27 12:10:19
WOW
   Egyszer vendégek jöttek hozzánk, beleértve azt is, aki tetszik nekem. Befejeztük a kaját, és leültünk a nappalinkban beszélgetni. Anyukám szólt, persze pont nekem, aki teljesen szerencsétlen, hogy hozzak a hűtőből sütit. Azonnal felhuppantam, és gyorsan…..
   Anya mondta, hogy menjek el, csináljam a házit. Bementem a szobámba és számítógépezni kesztem. (Persze, hogy nem akartam tanulni.) Anya két óra múlva jött:   – Kész van? – kérdezte.   – Minek, majd később – mondtam flegmán.   –…..
törpikeeee 2013.12.27 09:07:15
   Egyszer a barátnőim elhívtak sétálni. A buszmegállóhoz mentünk, mert egy fiút vártak, aki az egyik baratnőmhöz jött le. Amikor a fiú megérkezett, lerázta a barátnőimet, és mondta nekem, hogy találjak ki valami kifogást, hogy kettesben tudjunk lenni. Hát így…..
törpikeeee 2013.12.27 08:59:55