Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Láthatatlan lány...

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tratataaaaaaaaam :D Újságírás jövök!! :D Az iskolánknak lesz újsága és én is a rovatírók közé tartozom. :D Mostani feladatom: írni a november 1-jei ünnepről és egy egy perces cikk. :D Plusz ötletelni a névvel kapcsolatban. ^^ (ez már picit kemény dió lesz :) ).Eddig kettő…..
Sulira való bevásárlás: pipaOsztályozó vizsga: pipaMozi: Sajnos elmaradt, de volt helyette sok fagyizás.Az elmúlt egy hónapban rájöttem, hogy milyen nehéz is gitározni (becsülöm, aki eljátssza rajta a Boci,boci tarkát ^^), sokat szórakoztam a legjobb barátaimmal, átmentem a…..
Az 50 órás -amit az elmúlt évtől minden középiskolás diáknak el kell végezni, hogy leérettségizhessen- közmunkám maradékát egy lovardában töltöttem el a barátnőmmel. Gyerekekre kellett felügyelnünk és délután pedig játszani. Nagyon élveztem, hiszen összebarátkoztam egy…..
Húú végre vége van szakmai gyakorlatomnak, indulhat a "buli" :D. Hétfőn biziosztás :) Már várom. :)Van egy három napos programsorozat, ami már hagyomány a falunkban. Egyszerűen csak úgy hívjuk, Vigasságok. Tegnap kint voltam a barátaimmal, nagyon jól éreztem magamat!!! :DHolnap…..
A vasárnap délutánom az olvasáson kívül egy sétával zárult a legjobb barátnőmmel és a kutyánkkal :D A határba mentünk ki, mivel nem esett az eső napok óta (persze szerencsére ma végre esett valamennyi) ezért száraz volt a föld, a fekete cipőnkből szép szürke lett.…..
Láthatatlan lány... Könyv :D *-* 2014.06.15 12:55:57
És akkor folytassuk a délutánt egy kellemes időtöltéssel!!! :D Most éppen a barátnőmtől kölcsönkapott Tündérkrónikák c. sorozat első kötetének sorait falom. Eléggé érdekes, kíváncsi leszek, most kezdett el úgymond jobban kiteljesedni a történet. :) Az 1/3-ánál tartok…..
Láthatatlan lány... Reggel :) 2014.06.15 08:07:24
Szép jóóó reggelt! :D Este filmet néztem, a Testvériséget, és most kicsit fáradt vagyok. Anyu mindig felkelt reggel fél nyolc és kilenc között, oly' mindegy, mikor fekszem le. :) De nem baj legalább több időm marad a szórakozásra/unatkozásra :D Holnap kezdődik a szakmai…..
Csak is én lehetek ekkora béna... ^^ Megváltoztatták a blog.hu dizájnját és egyszerűen nem tudtam megnyitni a blogom szerkesztőfelületét.De lassan fél év után végre SIKERÜÜÜÜLT!!!!!!! *-* Jaj én most annyira boldog vagyok!! Már nagyon hiányzott, azon gondolkodtam, hogy új…..
Ma nagyon "csodálatos" napom volt. Az eleje jó kezdődött, de csak nyugtával (...) a napot.... Az egyik lány az iskolában azt állítja, hogy én kibeszéltem a háta mögött. Hiába mondtam neki, hogy ez nem így volt, azt mondta, idézem : "...tudod, visszahallok dolgokat!..." /A…..
Múlt hét pénteken bementem a barátnőm zongoraórájára egy verseny miatt. Az óra későbbi felében bejött a volt általános iskolámban tanító zongoratanár, aki mellesleg az egyik vezető a városi zenesuliban. Az a viselkedés. Az a lenézés, megvetés a szemében.... Sosem láttam…..
Mai program: Fim nézés, film nézés, egy kis házimunka majd filmnézés.Majd a 3. filmnézés után rászántam magamat és elmentem egy rövidebb távot futni. Jól esett, viszont most fáj a derekam. További programom: TANULÁS :///Be kell fejeznem a projektünket, ugyanis holnap elő kell…..
Láthatatlan lány... Események 2014.02.22 22:45:39
Sajnos mostanában nem jutott sok időm írni a blogomat, de most végre akad pár szabad percem. Péntek reggel van / SULI :'( /. Hulla fáradt vagyok. A kishúgomnak tegnap volt a születésnapja. :)) Most lett 12 éves. :D Nem sokára Projekt-hét lesz az iskolánkban. Az ókori római…..
Láthatatlan lány... Becsmérlés 2014.02.13 19:26:08
Már nagyon erősen gondolkozok azon, hogy törlöm az ask fiókomat. Rájöttem, csak névtelenül oltogatni tudnak, egy normális kérdést sem kapok, akkor meg minek? Azért, hogy azt nézzem, kinek mi a problémája velem? Azért, hogy az tudatosuljon bennem, hogy nem meri a szemembe mondani,…..
Csütörtökön megírtuk informatikából és fizikából a témazárókat. Szerintem mindegyik jól sikerült! :) Pénteken ÓRIÁSI szerencsénk volt. Mint korábbi bejegyzésemben említettem, 5 dolgozatot írtunk volna.Szerencsére:-a nyelvtan tanárnőnk egész héten hiányzott,csak…..
Láthatatlan lány... Hangulat?! 2014.02.08 22:06:33
SZUPEEER! Az ismerősöm megint romokban hever (lelkileg) és folyamatosan hülyézi magát. Már nem tudom mit tehetnék, hogy elfelejtessem a problémáit vagy segítsek neki. Ami a legrosszabb, hogy nem olyan, mint amilyennek megismertem: vidám, vicces, gond nélküli fiú. Most hiába…..
Eszméletlen volt a hétvégém! Mint említettem szombaton kézműveskedtünk és táncoltunk. A néptánc órán 3 órán keresztül tanultunk különféle lépéseket, amiknek az alapjait ismertük. Mivel ezek a lépések előnyben létesítették a vádli használatát, két napig alig bírtam…..
Szupeeeer! Tegnap ónos eső esett és nem jutottam be, vagyis pontosítok: NEM ENGEDTEK BE AZ ISKOLÁBA A SZÜLEIM! Örültem is meg nem is. Lemaradtam kettő szakmai óráról ( ami a programozás tekintetében nem éppen előnyös) és még egy matek összefoglaló óráról is. Mint kiderült…..
Láthatatlan lány... Érzések 2014.01.29 20:35:50
Hogy most milyen a kedvem, mit szeretnék?! Nem tudom megmondani.Sok minden kavarog bennem..., egyszerűen csak magam alatt vagyok. Hogy mi lehet ennek az oka?Látom, ahogyan egy ismerősöm szenved, de nem tudok neki segíteni. Azt érzem, hogy valami hiányzik belőlem, valami a lelkemből.…..
Éppen a Végzet ereklyéi-Csontváros-t néztem. A film végén elhangzik egy olyan mondat, hogy :"Minden történet igaz."Ez a 3 szó elkezdett keringeni bennem és új gondolatokhoz vezetett. Minden történet igaz.... Vajon tényleg így van? Hihetünk a meséknek? Hihetünk bennük?Ami engem…..
Azt hiszem a könnyű zenei dalok éneklésével végleg felhagyok (-legalábbis közönség előtt-).Maradok a jól bevált népdaloknál. Ezek technikáját volt időm gyakorolni 8 év alatt.  Szerdán nem fogok fellépni a kiállításon, sőt soha többé semmilyen éneklős előadáson.…..
Láthatatlan lány... Újabb lecke! 2014.01.20 21:52:29
Gondolkoztam egy kicsit az elmúlt pár napon történt dolgon. (Ismeretlen ismerős)Mindennek van tanulsága... Hogy ennek a történetnek éppen mi?! Még teljesen nem sikerült rájönnöm, de a 99%-át megértettem.A barátom megtaníttatta velem azt, hogy nem szabad ismeretlen emberekben…..
Régen, ha egy olyan ember jelöl be facebook-on, akiről nem csak fogalmam nincsen, hogy kicsoda, hanem még álnevet is használ, VISSZA SEM  JELÖLÖM.Ám két napja valami oknál fogva mégis megtettem...Előzmények:Pár napja ask.fm-en elkezdtek névtelenül kérdezgetni. Jó fejnek tűnt…..
Láthatatlan lány... Tamási 2014.01.19 20:59:19
Tudom, hogy tél van és kicsit furcsán hangzik, de ma a családommal elmentünk fürdeni Tamásiba. Nagyon jól szórakoztam. Labdáztunk, lenyomtuk egymást a víz alá (apu ellen voltam a húgommal). Aludtam is egy órát eg székben. Utána nagyon fájt a kezem, mert azzal támasztottam a…..
Sajnos már régen nem posztoltam, de végre eljött az ideje a bejegyzésírásnak!! :)Az elmúlt pár hétben izgalmas dolgok történtek velem.Január 7-én (téli szünet utáni első kedd, amikor suliba kellett menni) odajön egyik szünetben a (volt) német tanárnőm, hogy akkor 6. óra után…..