Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orszon

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
orszon 2009.08.27 14:12:26
@MoxNox: akkor sem emberölési kísérlet miatt vonnák felelősségre, egy mert valaki meghalt, tehát nem lehetne kísérlet, csak befejezett emberölés, ez viszont nem az. nem minden halállal végződő cselekmény emberölés. pl ott volt az Aquaworldos kisfiú, ott is foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indult eljárás, nem emberölés miatt, pedig meghat, és azt a fedelet valaki úgy ahogy odatette.
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
Vegyük sorba: volt egy férj (félredugott), ezért összeállt valaki más férjével (Viagrát használt), most is van valaki (nincs info), de a szíve azé, aki szex közben dobta ki. Vajon melyik?  Na, hol is kezdjem…  18 évesen férjhez mentem. A világ legboldogabb…..
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..
Az egyetemen az egyetlen dolog, amit megértettem a nyelvészetből, az Austin beszédaktus-elmélete volt, amit most boldogan elevenítettem fel a levél kapcsán. Mert ez egy tipikus példája annak, hogyan értsünk félre valakit szándékosa. Igen, néha erre van szükség. Történet…..
Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
Szombathelyről küldöm nektek ezt a szép történetet: örök konfliktus a fejenpörgés és az otthonülés összeegyeztetése egy párkapcsolatban, mivel ez általában nem sikerül, ezért szakítás lesz belőle, lásd alant.A fotó a Vágy és vezeklés című filmből származikKedves…..
Ma délutánra egy igazán rövid történetet kaptok, drága olvasók, mert a szakítás/lekoptatás nem mindig családregény vagy kisregény. Sokszor novella, de leginkább vers. Mondjuk egy ilyen harcias, hazabaszós, mint ez. Szabadvers Térey János hangulatában. sziasztok,kb. két éve…..
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
Minden ember életében eljön a nagy koppanás ideje, amikor a szerelem ejti. De az roppant kínos, hogy egy olyan csávó volt az est nyertese, aki mezei virággal csajozik. Az ilyet ütni kell. Ez a tanulság.Sziasztok!Hát csak egy pofáraesésről lenne szó, olyan igazi lúzer módon. Eltelt…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..