Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gójgecz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Gójgecz 2013.12.24 14:09:46
@bambanő: Én is szó szerint a magam pártját fogom, de azért az empátia még nem halt ki belőlem, és a pénz sem ment az agyamra, már ha érted. ;)

Ezt inkább nem megalázásnak hívnám, hanem szemkiszúrásnak és álszent, képmutató rongyrázásnak.
Jótékonykodni magánügy, se nem erkölcsi, se nem társadalmi, se nem álszentségi kérdés kell, hogy legyen, hanem lelkiismereti. A vallás meg egy nagyon jó, adómentes, pénzmosó üzlet. A politika meg a gazdasági maffia kalandorság törvényesítése.
Egyébként meg remélem magyarckodó gójgecik, hogy a sleppetekkel együtt az éjféli misén majd hányjátok a keresztet, és a napi gyónás, feloldozás és (ön)tömjénezés sem marad el! Holnap meg mehet minden tovább, mintha mise történt volna! :D

Tanuljatok kispályás Kis Pisták: index.hu/kulfold/2013/12/24/ilyen_az_egesz_palyas_rezsicsokkentes/ (bár ez sem teljesen érdekmentes történet, de más... ;)