Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocky80

0 bejegyzést írt és 5758 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Rocky80 2024.05.08 13:13:27
@Lanzafame: most mondjam azt, hogy ezek megléte mellett Allegri sem itt tartana? Mintha most indulna, úgy gondolkodj, mert ez a 0. év volt. ;-)
Rocky80 2024.05.08 13:20:58
@Lanzafame: erről a Barcika keretről szó nincs, de akkor áruld már el ha ekkora spílerek, hogy Chiesa iránt - aki az egyik legjobb játékosunk -, miért nincs kereslet pl.? És ő a jobbak közül való.

Melyik az a játékosunk, amelyik beférne most egy európai topcsapat kezdőjébe? Kérdezhetem így is. Hány ilyen játékosunk van? Így értsd a Juventus szintet meg minőséget.
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
A Juventus hét közben vereséget szenvedett a Lazio otthonában, de így is biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, s a zebramezesekre szombat este már egy rangadó vár a bajnokságban, a második helyezett AC Milan látogat Torinóba. "Azzal, hogy bejutottunk a döntőbe, részben elértük a kitűzött…..
Rocky80 2024.04.27 13:54:39
@Gaben Smith: ha átlagoljuk az eredményeket az első regnálása idejével, még mindig jók vagyunk! :D

Amúgy hullámvölgyek mindenhol vannak. A Bayern most a bajnokságot bukta pl., óriási erőfölényből. Nyilván nem vigasztal minket, de lehet azért mély egy gödör. Még az is lehet hogy jövőre se nyerünk semmit.
Rocky80 2024.04.27 13:55:22
@Gaben Smith: Ancelotti témában meg annyira hosszú és összetett a téma, hogy még nem reagáltam, bocsánat.
Rocky80 2024.04.27 19:40:38
@Zsltrk977: tudod mi a gyalázat? Ha valaki a szurkolótársairól úgy formál véleményt, hogy semmit sem tud róluk. ;-)
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Rocky80 2024.04.25 17:21:21
@venember83: nem mondom hogy nincsenek, de én nem tennék ilyet. :D

@Gaben Smith: nem nyitsz, de mégis nyitsz: szóval azt mondod, az edzők ilyenek: eltelik pár év és hanyatlásnak indulnak, homlokegyenest másmilyenek lesznek mint ahogy megismerhettük őket? ;-) Még jó, hogy Ancelotti ezt nem hallotta. :D

@gomorra21: ne legyél ebben olyan biztos... Ki számít amúgy kicsit is lutri csapatnak az olvasatodban? Ha jönnek majd az eredmények, kimagyarázni se kell. ;-) :D
Rocky80 2024.04.25 17:25:19
@Sunny21: király!

Rugónál megbízhatóbb meg jobb cserehátvédet senki sem kívánhat magának. Sőt, kisebb csapatok ellen szemrebbenés nélkül kezdetném, sőt, szerintem! akár kezdő hátvéddé is kinőheti magát.

Fagio megosztó, nem tagadom, de szerintem nagyon oda fogja tenni magát és jót érzek vele kapcsolatban. A képességei megvannak.
Rocky80 2024.04.25 17:32:24
@Sunny21: Allegri szerintem top 10 edző világviszonylatban, de lehet szűkíteni is lehetne ezt a listát. De sajnos mostanában csak mi jutottunk neki. Mondjuk nálunk is lett top edző, szóval valamit valamiért. Meg jó pénzt is kapott nyilván.

Amúgy nekem a nyár legvárósabb eseménye az EB mellett hogy hova megy! Ja, meg persze hogy kikkel erősödünk meg ki lesz az edzőnk, nyilván. Ha! lesz új edző! :D

Motta nálam teljesen tiszta lappal indul, semmit nem tudok róla, bíznom kell a vezetőségben ha őt gondolják. Csak nehogy nagy legyen rá a kabát... Ez nem a Bologna lesz hogy csinálsz egy 4. helyet és szobrot kapsz...
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Rocky80 2024.04.24 15:57:08
@FAF: amúgy meg pusztán azért, mert az értékeinket meg kell őrizni, nem elherdálni. Így lehet előrelépni.

Az meg hogy a szurkolók 95%-a mit gondol, magasról... Régen az egész világ azt gondolta hogy lapos a föld. :D
Rocky80 2024.04.24 16:10:42
@Shyr Kahn: lecserélésekor imára összetett kézzel reklamált, hogy miért?
Rocky80 2024.04.24 20:01:08
@Sunny21: poénnak jó volt!

Én szeretek unikum lenni, világéletemben ilyen voltam. Aztán vagy igazam van, vagy nem. És?!? Nem vagyunk egyformák! :D
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Rocky80 2024.04.24 16:02:48
@Thuglife!: hát, ilyen vegyes felvágott. Bele is fáradtam, meg nagyon fájtak az eredmények is, meg nem is értem az egészet... Ilyesmi.

Beismerés nincs amúgy! :D Szerintem Allegri top edző, csak van úgy hogy a dolgok nem működnek és talán jobb külön. Ezt beismerem... De még mindig nem tartom őt kizárólagos felelősnek.

Napoli, te megőrültél?! Nem az ő szintje. Plusz hülye a klubtulaj. Olaszországon belül nem szívesen látnám, valamilyen európai topklubnál viszont igen. Értsd: legalább! Atletico szint.
Rocky80 2024.04.24 16:08:21
@Leram7: pacsi a pozitív hangvételért!

Olaszországba ne maradjon, riválishoz ne menjen! Külföld legyen a cél, érjék új impulzusok, energiák és tapasztalatok. Olyan Ancelottisan. Szeretném ha egyszer ilyen szakember lenne.

Én elvakult vagyok vele szemben, de pl Sandro megmagyarázhatatlan. Rotálni kell, oké, de minden egyes meccsen gólt kapunk róla...
Rocky80 2024.04.24 17:16:35
@venember83: igazat szóltál, még ha nem is annak szántad.

@Thuglife!: :D

Látod, én meg pont fordítva gondolom: ne csináljon másból bajnokot a kárunkra.
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Rocky80 2024.04.24 15:26:16
@juve2121: egyetértek, üdv itt!

Becsülettel álltad a sarat, de sok lúd disznót győz...
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
Rocky80 2024.03.19 14:17:09
@sleepy8: egyetértek. Köszi a melót helyettem is, sajnos nekem már nincs energiám erre.

Egy valami viszont biztos! Megnézném Allegrit egy nagy csapat kispadján, ahol nem kell azzal küzdeni hogy több éve nincs pénz igazolni és oldd meg házon belül. De igények meg füttyszó azért van...

Ez a Juventus jelenleg nem nagy csapat csak a szurkolói igényei meg a hírneve nagy. A csóri Manchesternek is legalább van pénze, de nekünk még az se. Akkor rúg belénk az UEFA is amikor akar, fülünket farkunkat be kell húzni. Miről beszélünk?!?

Amikor arra alkalmas keret volt, Allegri megmutatta az igazi értékét. Most meg szenvedünk ezzel a kpályás sorral és Koopmeinersekről álmodozunk. Megáll az eszem... És ez csak egy ember, kellene ide vagy 5!

Lehet itt verni a mellünket, hogy mi vagyunk a Juventus, meg nekünk mindenkit meg kell verni, csak jelenleg semmi alapja... Kit láttok ebben a keretben vezért, csak ennyit kérdezek? Egy 28.dik brazil senki a csapatkapitányunk is! 1 db támadó középpályásunk sincs! Aki húzónév kellene legyen, Chiesa, romokban. Vlahonak van a legtöbb kihagyott helyzete az egész Seria A ban! 1 db gólt lőni képes kpsunk sincs! Mit akartok?!? Ezzel a kerettel scudettot? A szezon eleje kb csoda volt, mostanra meg a helyünkre kerültünk, kb. ennyi tortént...
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus és Daniele Rugani közel áll a szerződéshosszabbításhoz, így a védőjátékos a következő években is a bianconero klubot segítheti. Daniele Rugani 2015-ben csatlakozott a bianconero klubhoz, szerződése pedig nyáron lejár, és már jó ideje arról szólnak a…..
Rocky80 2024.03.16 19:44:27
@Marci04: @gomorra21: egyetértek.

@Rikoo: érdekesek az infók, de érdekelne a cikkről is a véleményed.
Az UEFA hivatalosan bejelentette, hogy jövőre új formátumban rendezi meg a Bajnokok Ligáját, ami nem csak meccsek számában hoz majd változásokat, hanem a lebonyolítási rendben is. A csoportalapú lebonyolítás idén búcsúzik, és jövőre nem nyolc négyfős csoport közül kerül ki a továbbjutó, hanem 36…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Rocky80 2024.03.03 21:37:35
@Rikster: óriási helyzeteket hagyott ki Vlaho és azon felül is voltak lehetőségeink. Nem vagyunk rosszak, a középpálya jobb, támadóbb mint szokott. A gól kapásból született, nem igazságos az eredmény.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Rocky80 2024.01.25 13:00:38
@Rikoo: te mit gondolsz amúgy Kosticról? Kap itt is hideget-meleget, meg hogy miért van folyamatosan játszatva. Épp ezért érdekes ez a statisztika.

@venember83: amikor belinkeltem még nem láttam, sokkal több infót vártam, ezeket mind tudtuk... Azt hittem konkrét statok/mutatók lesznek...

UEFA hír: no comment... Mikor fog ez kipusztulni onnan? Ezért lett volna jó a Szuperliga...
A szezon egyik nagy meglepetését Matías Soulé teljesítménye jelenti, a fiatal argentin játékos a Juventustól kölcsönben a Frosinone együttesénél szerepel, s 21 bajnoki mérkőzésen már 10 találatnál jár. "Amikor meglepő módon ajánlatot kaptam az Al-Ittihadtól, azonnal beszéltem a családommal, de már…..
Rocky80 2024.02.10 23:27:09
@Ethan Hunt: oké, hogy ilyen csapatot akarsz, de miért kell folyamatosan hangoztatni a várakozás ideje alatt, hogy ez egy sz*r, ez az edző egy hülye, ez a sz*r neki köszönhető, stb. stb.?
Rocky80 2024.02.12 11:55:36
@Ethan Hunt: hagyjál már, azt se tudom, hogy tegnap mi volt, nem hogy Sarri idejében mit írtam...

De valószínűleg nem, és értem is hogy mire gondolsz, te vagy az első ilyen "kitüntetett személy", még pedig egyrészt azért mert értelmesnek gondollak, másrészt azért, mert az Allegrit illető kritikáidat túlzónak.

De szerintem Sarrit is védelmembe venném ha itt lenne és valaki folyamatosan ócsárolná. Nagyon egyetértek @Rikoo: -val a türelmet illetően, még ha ez akár 3-4 év is lehet, vagy több. Viszont nyilván segít, hogy Allegri van a padon. :D

BL szereplés: erre pl. emlékszem hogy mi volt. Az évvégi vb miatt korábban kezdődött az egész bajnokság és sokkal korábban le lett zavarva az összes csoportmeccs és rettenetesen jöttünk ki belőle. Nekem ne mondja senki, hogy ha normál a menetrend, akkor is ilyen eredmény született volna! Más csapatok tudták ezt az egészet kezelni, és a formát korábbra időzíteni, mi meg nem.
Valóban hatalmas blama volt és szégyenteljes, de Allegri túlélte, talán a már említett türelem miatt.

Amúgy én inkább úgy fogtam fel az egészet, hogy megszólalt egy nagyon hangos vészcsengő, hogy valami nagyon nincs rendben nálunk, figyeljünk! Csak én ugye ezt a vészt nem az edzőnek tulajdonítom, ez nem ilyen egyszerű.

Amúgy én Sarrinak is adtam volna időt, egyedül asszem Pirlonak nem. De akkor sem hangoztattam folyamatosan hogy tipli.

A türelmet ki kell érdemelni téma: és ki érdemelné meg jobban, mint a klub legutolsó nagy sikertörténetének a kovácsa? Miért járna több Sarrinak mint neki? Azért mert azt a játékot játszatná amit te szeretsz? Ha belegondolunk ebben semmi logika nincs. Abban, hogy Allegri kapja, abban van. Mondom ezt úgy, hogy én Sarrinak is adtam volna a bajnoki cím után. Egy ilyen idény nem lehet buktató idény vagy hogy mondjam.
Rocky80 2024.02.12 17:32:51
@venember83: :D

A meccsnap az mindig referenciapont! A legfontosabb nap a héten!

Minden más eltörpül ilyenkor és a nap is szebben süt.
A Juventus kapcsán a médiában ma kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az edzőkérdés, Massimiliano Allegri helyzetéről nemrégiben Romeo Agresti is nyilatkozott, podcastjában arról beszélt, kizártnak tartja, hogy az aktuális mester lejáró szerződéssel kezdje meg a következő évet. „Az elmúlt szezon…..
Rocky80 2024.02.07 11:12:18
@Lanzafame: amúgy meg engem pl. érdekelnek a gondolataid, vesézd ki nyugodtan, és tök jó, hogy lehiggadtál vele kapcsolatban. Így lehet kulturált beszélgetést folytatni. Respekt.

Más téma mindenki felé: azzal pl. nem értek egyet hogy Conte a Milannal és azonnal rettegjünk tőlük és azonnal bajnokot farag belőlük. Sok víz lefolyt a Dunán az itteni csodatétele óta, itt hazai közegben mozgott, lehet már ő is megkopott kicsit, meg egyszer volt Budán kutyavásár... Várjunk még azzal hogy ez egy szép házasság szerintem.
Rocky80 2024.02.07 14:23:35
@Rikoo: kutya ne? emlékszik már rá, ne olyan fontos ember ő hogy megjegyezzem meg figyeljem a klubjait... : D
Amúgy az internél történő szerepvállalása után számomra lényegtelenné vált. Megjegyeztem a nevét és kb. ennyi. Pedig még játékosként is láttam, ugye.

Akkor viszont igazatok van, ezt benéztem. Mindezek ellenére azt mondom, hogy ne rettegjünk tőle, lehet hogy az elején jó lesz, de utána elkezd bomlasztani és az a mi malmunkra hajtja a vizet. Az idő nekünk dolgozik!
A vasárnapi Derby d'Italia volt az DAZN platformján a legtöbb ember által megtekintett mérkőzés, és a hármas sípszót követően több nappal is jelennek meg vélemények, értékelések a sajtóban. A minap Fabrizio Ravanelli osztotta meg gondolatait a Mediaset műsorában. „A meccs előtt logikusnak tűnt,…..
Rocky80 2024.02.07 11:37:11
A La Gazzetta dello Sport mai beszámolója szerint a Juventus a mai edzésen már az Udinese elleni bajnokira készül, ám kérdéses, hogy mennyire lehet számolni Dušan Vlahović és Federico Chiesa bevetésével. A szerb csatár várhatóan nem fog pályára lépni, az állapotát az orvosok napról napra kiértékelik…..
A Tuttosport kiemelten foglalkozik a derbit követően a Juventus edzőjének a jövőjével, mert bár 2025 júniusáig érvényes Massimiliano Allegri szerződése, a pletykák szerint a felek nem kívánnak úgy belekezdeni a következő szezonba, hogy a mester jövője kérdéses. Következésképpen hamarosan…..
Rocky80 2024.02.06 18:31:50
@Thuglife!: pedig kövezzetek meg, de szerintem sem a pénz a lényeg neki. Két évet ki is hagyott mert pihenni akart. Nem ment a Realhoz sem meg az arabokhoz sem. Ez nem pénzhajhászás.

Viszont tudom, akkor miért nem mond le a fizetéséről, stb. stb. El ne kezdjétek!
Rocky80 2024.02.06 19:05:55
@Thuglife!: sőt, kontrázok, edző nélkül is hoznák a kötelezőt, így a fizetésük is a klub zsebében maradna. Az egész csak játékosállomány kérdése, az edzők szerepe túl van misztifikálva.
Rocky80 2024.02.06 19:35:11
@Thuglife!: lehet, hogy megvolt ez, csak megremegett egy pár láb... Mint ahogy Tyson mondta, mindenkinek van egy terve amíg...

Amúgy biztos lehetett volna másképp is, nem vitatom. Ő ezt látta a legjobbnak.
A Juventus 1:0-ás vereséggel tért haza Milánóból az Inter elleni rangadó után, s mivel a bajnoki éllovasnak még van egy elmaradt mérkőzése is, ezzel a bajnoki verseny eldőlni látszik. A Juventus korábbi játékosai  a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozva azonban úgy vélik, hogy az Inter…..
Rocky80 2024.02.06 18:40:28
@babo0410: szerintem nem feladta, el se kezdte. Nagy különbség.

Hihetetlen, hogy ennyi év után is azt hiszi a Cagliarinál van...
Massimiliano Allegri az Inter egygólos győzelme után a DAZN mikrofonja előtt értékelt, s először arról kérdezték, hogy ezzel az Inter bebiztosította-e magának a scudettót. „Ezt nem tudom megmondani, de nekünk folytatni kell az utunkat, a mai nehéz meccs volt, tudtuk, hogy ez lesz egy erős csapat…..
Rocky80 2024.02.05 08:39:00
@JuveMI: és tegnap azt láttad, hogy ez két közel azonos képességű sportcsapat?...
Rocky80 2024.02.06 16:33:44
Azért megy itt az ekézés rendesen.

@Juvino: ha te azt gondolod, hogy semmivel sem jobb az ő keretük a miénknél, akkor veled nem fogok vitába szállni. Ez csak egy ténymegállapítás, semmi több.

@Apuleius: egyetértek kb. De tudod mi a durva? Hogy Rabiot a legjobb középpályásunk... Na akkor most mi van?...

@venember83: kíváncsi vagyok mi lesz itt, ha még jövőre se érjük utol őket és jövőre se leszünk bajnokok? Nyilván ők se fogják karba tett kézzel nézni hogy mi fejlődünk és a scudettora törünk.
Mi lesz, ha mondjuk most 7 pont hátránnyal lesz meg az ezüst, jövőre meg nagy csatában mondjuk? Akkor az nem fejlődés? És jövőre ugye BL is lesz.
Rocky80 2024.02.06 17:25:30
@Pavel1988: mindenben egyetértek, kivéve, hogy nyilván mindenki tud tanulni a másik hibájából is, gondolok itt az Interre. Most még jók, de biztos gondolnak a fiatalításra ők is, és lehet azt okosan is.

@Attilio79: nyilván ezek a nevek nem olyan jók, de egy jó rendszerben, jó feladatokkal látod, hogy BL döntő képes ez a csapat.
Amúgy ez olyan mint ha nálunk meg azt mondanád, hogy Gatti, Miretti, Kostic, micsoda egy világverő csapat!

Nem arról van szó, hogy cserélnénk velük, de jelenleg így, összeszokottságukban, tapasztaltságukban, csapatként jobbak mint mi. Sőt, sokkal jobbak. Nem csak az egyének számítanak meg a kiragadott leggyengébb nevek.

Acerbi meg kivirágzott itt, későn érő típus is lehet, vagy kellenek a társak mellé mint Bonucci mellé pl., és klasszisnak tűnik.

Azt sem értem hogy Thurammal mi bajod. Egész meccsen 2 ember kellett hogy fogja.
Dušan Vlahović visszatért, miután az előző szezonban rengeteg sérüléssel bajlódott, és 2024-et rendkívül hatékonyan kezdte, s beszélt a BeIn Sports munkatársának a Torinóban töltött időszakról. „Személyes tekintetben nagyszerűen érzem magam, örülök, hogy segíteni tudtam a csapatnak, hogy elérjük a…..
Rocky80 2024.02.04 20:11:13
@venember83: egy poén volt, nem kell mindjárt marni.

Amúgy tudod mihez kell még vastag arcbőr? Hogy vannak elveim, de pénzért sutba dobom őket. ;)
Rocky80 2024.02.04 23:47:28
@Ethan Hunt: illetve a sérülései miatt, ez meg benned nem merült most fel, mondhatnám én is.

Nyilván lehetne több helyzetbe hozása is, de ez a Juventus és igen, itt ilyen nyomás van és ilyen csapatok ellen mint a mai Inter és lehet egy pár helyzeted lesz egész meccsen vagy csak egyetlen egy, azt kell berúgni. Így lehetsz világklasszis, ha bírod a nyomást, hideg a fejed és jó döntéseket hozol akkor is ha csak egy helyzeted van egész meccsen.

Amúgy meg ki boncolgatta most az okát az alulteljesítésnek? Én ugyan nem, de te megállapítottad azonnal, hogy mi merül fel bennem és mi nem.
Rocky80 2024.02.06 16:23:45
@Ethan Hunt: nyilván összetett probléma volt, nem csak egy tényezős. De azért elvárható lenne tőle, hogy nagyobb arányban értékesítse a helyzeteit, nem gondolod? Vagy méltóztassunk meccsenként 10 helyzetet kidolgozni neki, hogy kényelmesen rúgdoshasson kapura aztán majd beakad?

Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy 1 helyzete legyen egész meccsen, de na...
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
Rocky80 2024.02.05 18:30:44
@Pavel1988: @Shyr Kahn: valóban kétesélyes a dolog, de adjuk meg azért neki az esélyt, hátha berobban mint Yildiz.

@delpi0823: nem akarok károgni, de engem nagyon emlékeztet ez a sztori a Dybalára...
Oké, szeretjük, jó is ha egészséges, de a építhetünk egy olyan emberre, aki sosem egészséges. Pláne nem emelhetünk a fizuján... Ez nem egy jó döntés üzletileg, bármennyire is fáj úgymond. Akkor inkább váljunk meg tőle.

Már látom lelki szemeim előtt amúgy ahogy kikerül a piacra és alacsonyabb összegért aláír mint amit itt kapott volna... Évekig beszélünk majd erről is és megint megosztja a blogot a sztori...