Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bőrkormány

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
A harmadik, egyben utolsó kanna-bőröndért lehet most versenybe szállni. Aki gázolajat szeretne vele eljuttatni repülőn, kézipoggyászként, az készüljön fel némi vegzálásra, meg arra, hogy a felnyíló fedélnél kifolyik. De pár gatyának, cserepólónak, notebooknak és fogkrémnek…..
Simán lehet, hogy jóindulat vezérelte a furcsa Mikulás-szánkó készítőjét. De az biztos, hogy ha én ezt gyerekként meglátom, ordítva-bőgve menekültem volna a következő falu templomáig. Csak erős idegzetűeknek ajánlom az alábbi kép részleteinek elemzését. Nem is mertem…..
Bőrkormány 2013.12.26 13:13:13
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
Bőrkormány 2013.12.26 12:21:46
@Misha: Más világ az biztos!Múltkor néztem a world greatest motorcycle rides-t a travelen,szerencsétlen muki végég be volt szarva Oroszországba,pedig még Ausztráliába is vígan motorozott, ahol megeszek az Aboriginálok, ha megállsz pisilni :)
Sok sikert a túléléshez jövőre is :)
Bőrkormány 2013.12.26 13:00:59
@Misha: :)
Belsőség Aranylövés Nissannal 2013.12.26 06:47:02
Csokit, ropit, szotyit, valamit készítsenek gyorsan a gép mellé. Én szóltam, időcsapda lesz ez a poszt mindenkinek, aki szereti a Nissant. Vagy csak a japán autókat. Vagy a veteránokat, vagy a versenyautókat, esetleg ezek kombinációját. Ha a tünetek bármelyike fennáll, ne kattintson…..
Bőrkormány 2013.12.26 11:37:34
@peti.olah: Hát igen,ezt ma már nem érzed egy autószalonba. Eltűnt a varázs.
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..