Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maltosz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
maltosz 2014.02.25 16:47:43
@Rodolfo63: Rúzsa soha nem volt jó énekes,nincs hangja,csak nyöszörög,fényévekkel jobbak a király tesók,ezt IQ100 felett mindenki így gondolja:)!Nem is értem,hogy ez a Rúzsos Magdika kinek a seggnyalója,hogy örökké ő a zsűritag,egy halovány kis fos a magyar palettán!
maltosz 2014.02.25 16:51:18
@Vermine: neked aztán tuti semmi hallásod nincs a kommentelésed után,a depresszió nagyon távol áll a zenétől,hallgathatatlan szar,és hát rájuk kell nézni,mint a menekültek,igénytelen banda!
A Sorozatwiki robbantotta a frissen eladott TV2 új évének első bombáját: január 2-án déltől 12 órán át nem lesz adás a kereskedelmi tévén. Az ok egy 2009 óta húzódó ügy, amiben a tévét az ORTT (ma már NMHH) elmeszelte egy Joshi Bharat adás miatt, de a TV2 nem fogadta el a…..
maltosz 2013.12.25 13:58:54
@Steppenwolf: Nagyon primitív az egész,amit írtál,de ez a te típusodra jellemző. Korlátolt és szánalmas vagy, csak a te beteg elképzelésed,hogy én a magyar celebek miatt nézem a tévét,meg pont a tv2-t?,ugyan már,eddig is nézhetetlen volt az egész csatorna,egy műsort néztem összesen rajta aztán ennyi!Úgy hogy nagyon benézted az egészet te kis orbanista :)!
maltosz 2013.12.25 14:10:33
@ob,szerver: Te nagyon szánalmas vagy kis orbanita!Ha valaki nem imádja elmebeteg módra az orbánkádat,akkor már egyből baloldali és komcsi?,ez ilyen hülye gondolkodású emberektől tart itt ez az ország. Nem vagyok baloldali sem,felfogtad?:),képes vagy rá?:),egyik párt demagóg dumájának sem hiszek!Az meg tény,hogy az elmúlt 3 évben diktatúra lett ebben az országban,mond csak szerinted hol van még olyan miniszterelnök,aki a saját falujában stadiont épített -persze a mi adónkból-,sehol a világon!!!!Orbán 25 féle új adót vetett ki az elmúlt 3 évben,ellopta a magánnyugdíjunkat és még sajnos hosszan sorolhatnám a lajstromot,lassan ébredjél fel az elborult elmédből!!!!