Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Houruck

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint Mini #73: Quake 2018.06.03 17:32:44
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen a blog olvasói közül, aki Bud Spencer és Terence Hill filmjein nőtt fel. Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyűrő akaratot. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. Páncélautó nem, páncélautó igen. És még sorolhatnám. Szóval…..
Pár hete feladtunk egy trükkös rejtvényt, elég nagy sikere volt, sokan konkrétan a blog legjobb rejtvényének neveztétek evah. Csomó nyereményt is bedobtunk, jött is vagy száz helyes megfejtés, mindjárt írom is, kik nyertek, de előbb a megfejtés. Először ugye 18 játék címét…..
Múlt héten két darab Video Games Live páros belépőért versenyezhettetek: tíz, egyenként pár másodperces részletet kellett kitalálni játékzenékből. Úgy tűnik, elég nehéz volt a feladat, mert bár a posztot sok ezren olvasták, csak tíz helyes megfejtés érkezett és egy…..
Gyorsan tegyük hozzá, hogy az IDDQD 5. születésnapját együtt rendeztük a 8. Retro Kütyü Játszóházzal, amit az Insert Coin Egyesület hozott össze, ezúttal is nagyon köszönöm nekik a lehetőséget, igazi win-win szituáció volt az együttműködés. Szerintem baromi jó buli volt…..
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
Vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Múlt hét közepén már hallottuk a pletykákat, mostanra több szakportál is megírta a hírt: az egyik legrégibb magyar játékfejlesztő stúdió, az 1991-ben alapított Digital Reality (született Amnesty Design) nem tud tovább működni. Úgy tudjuk, a…..
Houruck 2013.07.29 15:21:34
@zs.gothpunk: Biztos, hogy igaz. Nézd meg a stáblistát. Reptile még előadást is tartott róla Function demopartyn. :)
BuheraBlog Hardcore Charlie bekavar 2012.04.29 08:00:00
Hardcore Charlie legutóbb a China Electronics Import and Export Corporationtől (CEIEC) nyúlt doksikkal keltett feltűnést, néhány napja pedig ugyanebből a forrásból származó VMware forráskódokat tett közzé, valamint IRC-s sajtótájékoztatót is tartott, ahol újra felhívta a…..
Houruck 2012.05.01 13:09:51
Egy rövid emlékeztető: még a héten tart a Deus Ex nyereményjátékunk, egy egész hétvégétek van arra, hogy összephotoshopoljatok, összecoreldrawzatok, összepaintezzetek valamilyen vicces screenshotot vagy borítóképet. Úgyis itt a rossz idő, ne mondjátok már, hogy van ennél jobb…..
Houruck 2011.10.17 16:27:38
Az idei Quakecon legviccesebb sztorija az új Elder Scrolls-játék, a Skyrim demója alatt történt (a Bethesda anyacége az id Software gazdája is, ezért van helye a játéknak a kvékerek buliján). Az előzmények: a játékrajongó Chaz a tavalyi Quakeconon kérte meg a szintén…..
IDDQD Szól a meghajtó 2011.02.10 15:00:00
Hihetetlen, egy kis elszántság mit ki nem hoz néhány muzeális 5,25-ös meg 3,5-ös floppymeghajtóból, még az öreg Beethoven is füttyentene örömében, ha nem lett volna töksüket már jóval azelőtt, hogy meghalt volna.Persze tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a dolog nem…..
A Black Security értesülései szerint str0ke, a milw0rm gazdája helyi idő szerint tegnap hajnalban elhunyt. Str0ke gyerekkora óta szívelégtelenségtől szenvedett, halálát is valószínűleg ez okozta.  Nyugodjon békében!Frissítés: ööö...Frissítés 2:Na, szóval úgy néz ki,…..
BuheraBlog Hacktivity 2009. 2009.09.22 11:39:00
Nekiállhatnék ódákat zengeni az idei rendezvényről, de megpróbálok a lényegre szorítkozni:Nem tudom mikor fordult elő utoljára olyan, hogy két teljes napot szakmabeliek/kockák (kinek mi a szimpatikus) társaságában töltöttem, és a harmadik napon hiányzott a hangulat :) Az idei…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Lászlónak a tegnapi panasza után a Microsoft körbenyalós ajándékot küldött. Poénból azt kérte az ügyfélszolgálatostól, legyen már Magyarországon is Xbox Live. Erre kapott egy egyéves előfizetést és egy Gears of Wart, csak kussoljon. Ki tudja, mikor lesz Magyarországon Xbox…..
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..