Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foszt?

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrew Dominik nagyszerű rendező, ezt már többször is bizonyította, és megítélésén ezúttal sem esik csorba, mert az igazság az, hogy a One More Time with Feeling szívbemarkoló és gyönyörű film. Egy olyan alkotás, ami nagyjából azt a szerepet tölti be, mint a Tears In Heaven az Eric Clapton…..
Azért csodálkoztunk volna, ha a mai nap folyamán premiereztetett tíz Metallica-videó között egyetlen koncertklip sem kapott volna helyet. Aggodalomra semmi ok, hiszen az új lemez három CD-s deluxe verzióján helyet kapott Lords of Summerhez egy ilyen kisfilm forgott Brett Murray rendezésében. Ez volt…..
Foszt? 2016.11.17 20:40:41
:)
Tommy Ramone (Erdélyi Tamás), a legendás amerikai punkzenekar, a Ramones egykori dobosa tiszteletére pénteken emléktáblát avattak szülőházánál, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky út 36-38., a Toldi mozi bejáratánál. A magyar fővárosban született zenész 1974 és 1978 között volt a Ramones dobosa. Hétéves…..
Amikor Gerendai Károly interjút ad, időről időre előkerül az a gondolat, hogy mitől jobb a Sziget, mint a többi fesztivál. Ez legutóbb a múlt héten fordult elő, a választ pedig már megszokhattuk: a főszervező elsőként a Sziget sokszínűséget említette meg a megkülönböztető jegyek közül, ami szinte…..
Kojot, a prérifarkas és Iktomi, a pókember a két főszereplője azoknak az eredeti indián népmeséknek, amelyek a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjában a Macskássy Gyula-pályázatnak köszönhetően kelnek életre a képernyőn. A történetek alapja a Cseh Tamás által…..
Foszt? 2015.01.23 23:16:29
Slayer, Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy, Run–D.M.C., Black Sabbath, Slipknot, Red Hot Chili Peppers, Danzig, Metallica, AC/DC, Aerosmith, Eminem, Weezer, The Cult, System of a Down, Rage Against the Machine. És most Justin Bieber. Ez Rick Rubin szuperproducer mérlege. Többek között…..
Foszt? 2015.01.16 22:42:24
Monster Magnet @ Club 202, 2014.01.29. Jó volt. És sokan is voltak. Targoncástól a marketingigazgatóig, mert hát mindenki rocker, nyilván. Pedig a Setlist.fm-ről már lehetett tudni, hogy a műsor ugyanaz az egész turnén: egy az egyben eljátsszák az új lemezt és kész. Be merik…..
óriásiblog Lepényevés 2007.06.20 13:40:00
NOVAROCK 2007   1.NAP   Múlt pénteken nekivágtunk harmadjára is a közeli nickelsdorfi(1 km a magyar határtól!!) Novarock Festival helyszínére tele hűtőládák, szendvicsek és válogatás cd-ék valamint kempingszékek, napernyők és elmaradhatatlan asszeszoárok…..
Csáp Géza Költő lettem, sajnos 2007.01.29 23:36:00
Mondhatnánk, hogy klasszikus hiba, amikor a dalszerzőnek vagy a rajongónak az a víziója támad, hogy a szöveg, amit hallgat, az tulajdonképpen költészet. Merthogy van olyan jó, mint amit a jó költők írnak. Ez esetben azonban úgy tűnik, inkább fordítva történt: a költészet…..
Csáp Géza Tovább a lejtőn 2007.01.26 18:05:00
A Babyshambles zenéjét tipikusan beárnyékolja az egész Pete Doherty hisztéria, ami a bulvárlapokból ömlik az emberre. Folyamatosan hallani az újabb sztorikat, hogy az arc megint feltört egy kocsit, ledobott egy színészt az erkélyről, megszökött az elvonóból, vagy egyéb módon…..
Foszt? 2007.01.26 22:45:40
Madafaka a punklegenda GBH koncertjén járt tegnap, mert elkapta az ékszíj. Az Ági lebetegedett, de volt egy jegye. Fölhívtam a Szaffit, hogy adja meg az Ági számát, aki, mint kiderült, odaadta a jegyét a Barangónak, akivel rövid telefonos egyeztetés után rögzítetttünk egy nyolc…..
Jézus az egyik legjobb brand, a Mel Gibson Passiója vagy Dan Brown könyve is erre játszik rá: az embereknek szükségük van arra, hogy elmagyarázzák számukra, ki volt Jézus. A hamburgerektől elhízott Jézus 2.0 egy szexgép, aki medencetisztításból él. A torinói leplen található…..