Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laura79

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvége van, nem pöcsölünk, in medias res kezdünk. Viki és Zsófi nyomasztja Izát, hogy mondja el Krisznek, amit nekik is, hogy érez iránta valamit. Viki a csicska cselédjével Zsófival berendeli Kriszt, aki érkezik is, mint faluba a Family Frost díler és bekérdez, hogy mi van. Iza…..
Laura79 2014.02.22 06:56:32
@Szabi2000: Viki nem gonosz, hanem okos jatekos. Bar teny, hogy szuksegeltetik nemi intelligencia es empatia, hogy ertekelni tudd mit miert csinal.
Szerintem abszolut magabiztosan vezeti vegig a jatekot. Persze, hogy verbalisan probalja vegzalni a tobbieket. Nyilvanit erzelmeket boven. Ha valakinel ugy erzi szukseges, egyedulikent megfelelo racionalitassal vigasztal, hozza teve, hogy ettol ne erezze magat senki kituntetett spannak.
semmifele szociopata vagy devians viselkedes mintat nem mutat fel, hiaba keresel benne. Kivanod, hogy peldakkal erositsem meg a velemenyem?
Laura79 2014.02.22 09:09:36
@Szabi2000: Természetesen azonnal hozok konkrét példákat, mint állításaidat te is bizonyítod hasonlóan! :)
Szeretném jelezni számodra (is), hogy legközelebb este leszek itt. A "nem-nincs válasz" nem jelenti azt, hogy nem tudok vagy nem vagyok képes vitatni a meglátásaidat.
*** English translation on bottom *** A sztómáimhoz való hozzáállásomat nagyon sokáig egy aktív nemtörődés jellemezte. Tudtam, hogy egy ilyen műtét ezzel jár, és azt is tudtam, hogy ez mit jelent, de nem volt se kérdés se szempont a sztóma amikor lehetőséget kaptam a műtétre.…..