Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunmax

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zsidó Világkongresszus (WJC), az Amerikai Izraeli Közügyek Bizottsága (AIPAC) és az Amerikai Cionista Szervezet (ZOA) leveleiből nem csak arról kapunk képet, hogy lehet mesterséges rettegésből és több millió ember halálából politikai tőkét kovácsolni, hanem hogy milyen…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
hunmax 2013.12.21 17:36:27
@genyamagyar: „Míg Európa valamennyi államába eljutott a demokrácia szelleme, Magyarország a mai napig a feudális középkorban él, és fekete piszokfoltot képez Európa térképén”.

Aha. Ehhez mondjuk nem árt tudni, hogy a Magyar Királyság volt az utolsó Európában aki nem engedte át a pénzügyi ellenőrzést a korai "bank maffiáknak" (Medici, Fugger)hanem mindvégig a király joga volt az ország területén pénz létrehozása, magyarul a pénzverde működtetése. Nyugodtan keresgélj forrásokat, miután a török elfoglalta Budát a Fuggerek köszönő levelet írtak a szultánnak amiben megjegyzik így jár mindenki aki szembeszáll velük.... Ide tartozik az is, hogy nem az oszmánok támadtak meg minket, hanem mi őket (az akkori világ legerősebb hadseregét) méghozzá vatikáni felkérésre "keresztényi" kötelességünk címszóra hivatkozva. Milyen érdekes, hogy a Medici maffia nem sokkal előtte fészkelte be magát Vatikánba és, hogy a "nagy keresztény" Európa azt már nem érezte kötelességének, hogy a segítségünkre siessen. Járj utána nyugodtan!
hunmax 2013.12.22 15:08:45
@Super aGyuri: "Na, ezek az igazi urban legendek. Fuggerekről, Medicikről, a magyarságot magára hagyó Európáról."

idézet wikipediaról:
"A pénzügyek irányítását kezükbe kaparintó Fuggerek „1503 körül már valóságos «kegyosztási» monopóliummal rendelkeztek Németországban, Magyarországon, Lengyelországban és Skandináviában, olyannyira, hogy minden papnak, ha csak a legszerényebb plébániához akart is jutni, az augsburgi kereskedőkhöz kellett fordulnia”.[1] A Fuggerek tartották kézben a római katolikus egyház által kibocsátott búcsúcédulák forgalmazását is, amely – egyéb okokkal együtt – hamarosan nemzetközi botrányhoz, majd erős társadalmi forrongásokhoz vezetett." "A török szultán a franciák szövetségkötésre vonatkozó ajánlatát elfogadta (ezt követően a francia–oszmán együttműködés majdnem háromszáz évig tartott![5]), és hadaival 1526 nyarán Bécs ellen indult.... A Habsburgokon kívül Magyarország segítséget Velencétől és a pápától remélhetett. Velence maga is hadban állt, mégpedig Franciaország oldalán."