Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blackfield

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÚTICÉL - KOREA Nell 2016.08.11 21:01:13
A k-pop világszerte hódít, de a bandák zenéje meglehetősen gyenge. Kiemelkedő alig van köztük. A fiúk-lányok kiállnak, táncikálnak, énekelnek. A dalok szövege legtöbbször semmitmondó, a dallamok egy kaptafára készülnek. Alig van köztük olyan, amelyben a tagok valóban zenészek lennének, és lenne…..
Úgy vélem, a másik emberben meglátni igazi önvalóját, kivételes és egyben csodálatos kegyelmi állapot. Nem azt, amit a szemünkkel látunk, fülünkkel hallunk, hanem azt, ami az emberben ott van mélyen, amit egész élet munkájával igyekszik kibontani magából. (Ennél csak egy gyönyörűbb van, amikor a…..
Egy kis zenehallgatásra hívom az idetévedőket. A MOT (못, tó) kéttagú dél-koreai indie rock banda - volt. Első albumuk a Non-linear (비선형) 2004-ben jelent meg, majd 2007-ben adták ki második, s egyben ezidáig utolsó albumukat Strange Seasons (이상한 계절) címen. Ezzel a MOT működése véget is ért, a két…..
Chiyomi Horikiri egy vidám középiskolás lány, aki titkon teljesen odavan osztálytársáért, Shunichi Minami-ért. Persze a fiú nem könnyű party, hisz a legokosabb és a legjóképűbb az egész bagázsból, így szinte az összes lánynál ő a favorit. Kisgyerekként nagyon közel álltak egymáshoz, a legjobb…..