Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbandi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE BTK-n több tanszék vezetésére is pályázatot írtak ki. Egy helyi forrásunk szerint a Koreai Tanszéken úgy, hogy csak Csoma Mózes jelenlegi tanszékvezető nyerhessen. A kiírás olyan adminisztrációs gyakorlatot kér a jelentkezőkkel, amellyel kizárólag Csoma…..
hbandi 2013.12.21 19:32:10
Látom, a kommentelésnek igazából vége. Így a végén köszönjük meg együtt Mucsi Beatrixnek, a cikk értelmi szerzőjének, hogy sikerült egy kis vihart kavarnia egy pohár vízben. Egyre kevésbé lep meg, hogy szakmailag alkalmatlan emberek dühös sértődésből nemcsak az ellen képesek fordulni, aki szerintük elorozott valamit, hanem belerúgnak a saját intézményükbe is. Pedig, Beatrix, Ön is innen kapja a fizetését. Ha lejáratja az ELTE-nek azt a kis zugát, ahol Ön van, akkor az egész intézményt járatja le. Azt az intézményt, aminek a csapatában Ön is játszik. Ez nem tisztességes. Érdemesebb a vitákat offline, egymás közt elintézni, semmint belerondítani abba a levesbe, amiből Ön is eszik.
De ha már szóba került az Ön személye. Mit nem ért azon, hogy Ön nem publikál annyit, mint Csoma úr? Nem írt annyi könyvet, nem beszéli olyan jól a nyelvet, nem ért az adminisztrációhoz. Nincsenek olyan jó vállalati kapcsolatai, és a nemzetközi kapcsolatok terén is Ön áll vesztésre. Vitán felül áll, hogy az ELTE és a hallgatók érdeke az, hogy Csoma úr legyen a tanszékvezető, mert ő képes magasabb szakmaiságot biztosítani. Ez a tény!
Miért fáj az Önnek, továbbá, hogy Dr. Csoma Mózes tanszékvezető lesz azon a szakon, ami az ő félévtizedes lobbija nélkül nem jött volna létre?
Az oktatóknak emberi nagyságot is kellene mutatni. Hogy látja Ön, mennyire tisztességes dolog az, hogy Dr. Csoma Mózes megépíti ezt a tanszéket, Ön pedig megpróbálja őt kifúrni, és beleülni a készbe? Ráadásul mindezt gyenge teljesítménnyel.
Majd amikor mindez nem sikerül, akkor erre az ármánykodásra felhasznál egy Dánielt, akit belezavar egy csomó papírba, amiből azóta sem lát ki. Ez Ön szerint tisztességes eljárás? Nem azon kéne elgondolkozzon, hogy már most olyan szakmai munkát tegyen le, hogy legközelebb legyen esélye pályázni?
Sok sikert kívánok Dr. Csoma Mózesnek, és azoknak, akik öregbítik ennek az egyetemnek a hírnevét, és emelik a színvonalát! Mert legfontosabbak a hallgatók, és nekik csak ez számít.

Horváth András