Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PLP

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
PLP 2013.12.21 10:31:58
@♔bаtyu♔: Hidd el nekem azért ennél tovább látok. Járok Romániába is és Szlovákiába is.
Többek között látom azt hogy Szovákiában kis túlzással kétféle ember van. Aki szlovákul, magyarul angolul és vagy németül beszél ( gondolom érti a csehet is) és aki szlovákon kívül mást nem.
Románia ilyen szempontból sokkal jobb. Ők egész lelkes nyelvtanulók. Hogy szlovákia miért van előbbre mint mi az egy külön cikk lehetne, de az sem elhanyagolható hogy polgárok akik ott élnek lelkesen építik attól függletlenül hogy az ősök honnan származnak. És míg náluk gyaníthatóan sokkal nagyobb ellentétet jelenthez a szlovák magyar kérdés ( hozzáteszem nem így van) mégis együtt építik a jövőjüket.
És hogy pár jobboldali írt pár könyvet? Biztos van ilyen nálunk is. Nézegethetnénk hogy erdély mennyire volt magyar vagy szlovákia. Az volt mert magyarországhoz tartozott. de lakosságot tekintve lehetett akár románia vagy szlovákia is. Gondolom ez viszonylag hiteles: http://hu.wikipedia.org/wiki/Fájl:Austria_Hungary_ethnic.svg
PLP 2013.12.21 10:34:34
@Desmond77: Közös gazdaságpolitikának hivják majd előbb utóbb :D
és nem lesz magyarország szlovákia meg németország ( bár ez utóbbit elég nehéz elképzelni nekik), hanem csak EU