Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BekkMan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
BekkMan 2007.12.27 15:54:25
A helyzetem a következő: 2007.12.04-én rendeltem Kábelnetet a magenta csodától a nevemre. Pár nap után sikerült kideríteni, hogy a nevemre nem szerződhetünk, mert a kábeltévé nem a nevünkön van. Már ezzel is elment kb. egy hetünk, mire végülis sikerült 12-én leadni a weben a rendelést a kábeltévé szerződött ügyfél nevére. Azóta ma történt egyetlen megkeresés a részükről - természetesen nem azon a számon, mint ami meg lett adva szerződéskor, mert "az a T-Online rendszere ez meg a T-Kábelé és sajnálják, de nincs ilyen telefonszámuk (az online-éban benne van) -, de nem sikerült az egyeztetés, mivel épp ügyféllel ült szemben a megrendelő. Kapott egy telefonszámot, amit azóta sem vesz fel senki.
Nosza neki, érdeklődés T-Online-ál, hogy akkor most mi van. Ők továbbküldenek T-Kábelhez, aki közli, hogy majd értesítenek. Most 27-e van. Azt ígérik, hogy 30 nap. Ez rendben is van, nadehamáregyszer ügyfelet akarok szerezni, akkor nem így járok el, persze ha nem vagyok kvázi monopol helyzetben a környéken. Legnagyobb sajnálatomra azonban ki kell várnom, mert más nem szolgáltat arrafelé.

Visszasírom azokat a régi UPC-s időket, mikor még annyiból állt a megrendelés - úgy, hogy a tévé nem a nevemen volt -, hogy neten feladtam, két nap múlva csörgetnek, rá két napra pedig él a szolgáltatás... Mondjuk ők meg a modemért nem jelentkeztek lemondás után, de az már egy másik történet.